Másfél éve érzi magát igazán boldognak és kiegyensúlyozottnak Szulák Andrea. A színésznő Tatár Csilla vendégeként vallott az életében zajló változásokról és arról, hogyan találta meg a nőiességét. Nehéz évek állnak mögötte: Andrea a legnagyobb kudarcának azt tartja, hogy nem sikerült összetartania a családját.

A színésznő mögött hosszú út áll: évekkel ezelőtt a különválás mellett döntöttek a gyermeke édesapjával, azóta pedig egyedülálló anyaként igyekszik megtalálni az egyensúlyt a munka, a magánélet és a nőiessége megélése között. Most úgy tűnik, ez sikerült: Andrea úgy érzi, megérkezett, erről pedig a Mondd el Tatár Csillának! vasárnap esti adásában beszélt.

„Előtte nagyon sok minden nem volt a helyén. Szinte mindent rendbe kellett raknom magam körül, ami a női létezésemmel kapcsolatos. A változókor által megjelenő tünetektől kezdve a gondolkodásmódomon át minden megváltozott. Úgy tűnik, ez velem tíz-tizenöt évenként megtörténik, ha akarom, ha nem. Amikor megszületett a gyermekem, azt hittem, engem már sok meglepetés nem fog érni, megérkezett az a csoda, ami a női lét koronája, és aminek mindent alá kell rendelnem így vagy úgy. (…) Két, három évvel ezelőtt elkezdtem nem jól érezni magam a világban. Azt éreztem, nem találom a helyem. Dupla energiába került lépést tartanom a világ és a saját magam elvárásaival. Kőkeményen kezdtem el dolgozni azon, hogy ez szinkronba kerüljön, legyen egy harmónia, belső egyensúly bennem és az életemben is” – mondta el az ATV műsorában Andrea, aki azt is elárulta, mit tart a legnagyobb kudarcnak az életében.

„Több is volt… A legnagyobb talán az, hogy nem sikerült a családot összetartanom” – fogalmazott Andrea.

Nem szeret megbántani senkit

Andrea nehezen viseli ha megbántják, és törekszik arra, hogy ő se sértsen meg másokat. „Vigyázok arra, hogy ne bántsak meg senkit. Éppen ezért nagyon rosszul viselem, ha engem megbántanak, mert igyekszem nem okot szolgáltatni rá. De ha engem valaki megbánt, akkor számolnia kell a következményekkel, mert nem viselem szó nélkül a méltatlan sérelmeket. Nem vagyok bosszúálló. Hiszek abban, hogy aki rosszat tesz, az előbb vagy utóbb megkapja a sorstól, ami jár neki” – mondta el a színésznő.

Diszkréten kezeli a magánéletét

Szulák Andrea ritkán ad mélyinterjút az érzéseiről. A színésznő évek óta rendkívül óvja a magánéletét, amelybe ritkán enged betekintést a közönségnek. A Mondd el Tatár Csillának! vasárnap esti adásában azonban a legmélyebb érzéseiről, terveiről is őszintén beszélt, ahogy arról is szót ejtett, hogyan élte meg a karantént és miként értékeli magát énekesnőként.

Fotó: ATV