RETRO RÁDIÓ

Balázs Klári besokallt: három éve teszik pokollá az életüket egy bűnbanda tagjai





Vannak, akik teljesen tönkre akarják tenni Balázs Klári életét most már elég régóta, de az énekesnő nem adja fel ellenük a harcot. A rendőrség már nyomoz az ügyben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.01.
internetes zaklatás

A „bűnbanda” tagjai minden fellépésére követik, és mindent megtesznek, hogy megkeserítsék az életét. Balázs Klári nem tudja, hogy kik ezek és miért teszik, de úgy sejti, féltékenység vagy valamilyen személyes sérelem állhat az áskálódásuk mögött.

„Három éve tart már ez a kálvária, és nem csak arról van szó, hogy külföldi szerverekről működő kamuoldalak hülyeségeket írnak rólam, például azt, hogy alkoholista vagyok, valamint nem létező csodacseppeket árulnak a nevemmel. Ennél sokkal komolyabb a baj! Hat név van a fejemben, valamint a Balázs Klári rajongói oldal a Facebookon. Ezek beteg emberek, feltörték a levelezésemet, minden fellépésünkre eljönnek, be van osztva, hogy melyikük melyik koncertre megy, és aljas, pofátlan dolgokat művelnek” sorolta a Borsnak felháborodottan Klárika.

Áprilisban azt hitte, sikerült leszámolni velük, de úgy tűnik, mégsem csípték nyakon az ismeretlen alakokat.

„Gyáva alakok, akik a rajongói oldal mögé bújva próbálnak lejáratni mindkettőnket, de a mai nappal minden kiderült. A rendőrség hamarosan jelentkezik a fent megjelölt személyeknél! Vége!” – tette közzé Facebook-oldalán akkor Balázs Klári, majd azt nyilatkozta: „Végre lezárult ez a háromévnyi gyűlölet. Elegem volt már belőle. A bűnösök megvannak, és emiatt hihetetlenül boldog vagyok. Ha maradéktalanul nem hagynak fel az ócsárlásommal, akkor megy hozzájuk a rendőrség, és megkapják végre, ami jár nekik. Van igazság” – könnyebbült meg Korda György felesége, aki a lapnak arról is őszintén beszélt, hogyan bukkant a nyomára a rejtélyes rossz­akaróinak.

Az ismeretlen alakok ott vannak minden koncertjükön és eltorzított felvételeket tesznek fel a fellépésekről a netre

Eltorzítják a hangját, megöregítik az arcát

Klárika elmondta: az álrajongó bűnözők minden fellépésüket videóra veszik, majd direkt elcsúsztatják a képet és a hangot egy program segítségével, az eltorzított felvételt pedig közzéteszik a világhálón azzal a felkiáltással, hogy Balázs Klári nem is tud énekelni.

Arra is van példa, hogy az énekesnőről készült képeket egy speciális effekttel eltorzítják, évtizedekkel öregítik meg, mintha szörnyen nézne ki, sőt, olyan is megesik, hogy ismeretlen nőknek írnak fenyegető tartalmú üzeneteket Klárika nevében, miután feltörték a profilját.

„Tönkreteszlek, kicsinállak!”

Klárika feljelentést tett a rendőrségen, de egyelőre ők sem jutottak előrébb, mondván a kiberbűnözéssel szemben nehéz eljárni. Pedig az ügy egyre durvább kezd lenni, mert most már egyenesen megfenyegették az énekesnőt: „Tönkreteszlek, kicsinállak!” – írták nekik az ismeretlen alakok.

 





Ezeket olvastad már?
Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Rácz Jenő kétéves lánya Porschét kapott

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás