Véget ért a szerelem. Nyolc hónap után szakított Szegedi Fecsó és párja. Bea az Instagram-oldalára kapott levelekből tudta meg: a férfi állítólag több alkalommal is megcsalta.

Egyik napról a másikra tűnt el az életemből. Nem hívott, nem írt – kezdte a Borsnak Bea. – Már tudom, hogy ez idő alatt végig bulizott, élte az életét. A közösségi oldalamon több lány is megkeresett azzal, hogy látták őt, ahogy csajozott, nyomult a nőkre. Volt olyan, aki elnézést kért tőlem, mert tudta, hogy mi együtt vagyunk, és ő érezte rosszul magát, hogy Fecsó kikezdett vele. Akkor esett le, hogy mi történik, amikor egy kamu Instagram-fiókról kaptam bizonyítékként fotót is, ahogy egy idegen lánnyal van – mondta könnyeivel küszködve a fia­tal lány.

Fecsó egy csöves- állítja a megcsalt nő Fotó: Instagram

Beát több olyan nő is megkereste, akit a férfi megkörnyékezett. Az egyik ezzel szerette volna felnyitni a szemét. Az üzenetet lapunknak is megmutatta:

„Szia Bea! Én elég régóta követlek, látom a sztorijaidból, hogy te nem a Fecsó hátán felkapaszkodott pi..a vagy. A múlt héten egy buliban, ahogy táncoltam, egyre feltűnőbben próbált mögém kerülni ez az úriem­ber. Eléggé zavaró volt szá­momra, mert tudtam, hogy van barátnője. Szerencsére egy csapat lány elkezdett visonga­tni, hogy Fecsó, aztán átpártolt hozzájuk.”

Bea hosszú távra tervezett Fecsóval, még annak ellenére is, végig úgy érezte, nem kölcsönös az érzelmük.

Engem nem vitt el vacsorázni, nekem nem fizetett semmit, egy fűszálat nem kaptam tőle. Ha elmegyünk egy étterembe, ketten kérünk ki egy kaját. Egy csöves! Nagyon szerelmes vagyok, de nem akarom ezt tovább csinálni, mert nem érzem magam mellette nőnek. Folyamatosan megaláz, lenéz, csúnyán beszél velem, nekem ez így nem jó, és nem tudok neki megbocsátani, hogy megcsalt. Nem tartom magam olyan rossz nőnek, hogy egy 42 éves férfi így bánjon velem – fakadt ki Bea, akit bár megviseltek a történtek és sokat sír, mégis úgy érzi, képtelen lenne megbocsátani.

Itt bukott le állítólag Fecsó Fotó: Instagram

– Most már teljes mértékben megértem Vasvári Vivient. Világossá vált számomra, hogy ő mit élt át mellette. Most már hívogat folyamatosan, mert fél, hogy mit mondok az újságíróknak. Ha egyszer kinyitom a számat, neki annyi. Nem férfi! – háborgott.

A Bors megkereste a történtekkel kapcsolatban Szegedi Fecsót is, ám a férfi tagadja az állításokat.

– Minden szó hazugság. Amikor Vivit megcsaltam, azt is vállaltam. Szánalmas, hogy ilyen gerinctelen emberek vannak, és van idejük kamuprofilról írogatni és kitalálni történeteket. Minket korábban az érzelmek kötöttek össze, egy héttel ezelőtt őszintén megmondtam a szemébe, hogy elmúltak az érzéseim, és zárjuk le a kapcsolatot. A fotó, ahol egy lánnyal vagyok, és elküldték neki, az már a szakításunk után készült – jelentette ki Fecsó a Borsnak.