Kim Kardashian februárban hivatalosan is beadta a válópert, azonban eddig csak találgatni lehetett, miért mehetett tönkre a celebpár házassága. Sokan arra tippeltek, hogy Kanye West állandó munkamániája, illetve az amerikai elnöki posztért indított kampánya miatt távolodtak el egymástól a felek, mások pedig úgy gondolták, hogy Kim állítólagos szeretője volt ennek az oka. Most azonban fény derült az igazságra: érthetetlenül apró dolog okozta a sztárpár vesztét.

Kim Kardashian és Kanye West nem tudott megegyezni egymással

A The Sun magazin megszerezte Westék közelmúltban beadott válási papírjait, amelyekből kiderült, hogy a feleknek akkor váltak végleg külön az útjaik, amikor nem tudtak megállapodni abban, hogy hova is utazzanak aktuális luxusnyaralásukra. Ez számunkra valóban apróságnak tűnhet, azonban Kardashianék kapcsolatában kibékíthetetlen ellentéteket idézett elő.

Kim egyébként foggal-körömmel küzd a gyermekekért. A dokumentumból kiderült, hogy mind a négyük felügyeleti jogát követeli, sőt az anyagi részletekre is kitért, miszerint egy fillért sem kíván férjének adni a valóságshow-val, illetve a különböző szerepléseivel megkeresett vagyonából.