Nem adja fel a súlyfelesleggel szembeni harcot Tina és Emilio, akik tucatnyi kilónak intettek búcsút az utóbbi időben. Bár a nagy fogyás után súlyuk egy időre megtorpant, folytatják a küzdelmet, tovább dolgoznak a formás vonalakért.

Az egész életünket meghatározza a kilókkal való harc. Hol több volt, hol kevesebb. Szerencsére a nagyja már lement, de most jön a formásodás. Ráadásul a kritikus területeken még nehezebben tudok változást elérni. Nálam ilyen a has, ami a leglassabban alakul” – tette hozzá a Drága családomban Tina, aki az edzés mellett most egy fogyasztó kezelést, a zsírfagyasztást is kipróbálta.

Emilio és Tina

Zsírfagyasztással feszesíti a hasát Jellinek Tina (Fotó: Drága családom)

„Nagyon kíváncsi vagyok erre a jegelős módszerre, mert bármit csinálok a hasammal, akárhány felülést végzek annyira lassan reagál, olyan csigatempóban változik, hogy beleőszülök. Remélem, ez a kezelés egy kicsit fellendíti a folyamatot” – mondta reménykedve a jegeléses módszer kapcsán a családanya, akinek férje sajátos módon alkalmazná a hűtéses kezelést.

Ha ezt előbb tudtam volna, hogy hatásos, beültem volna egy hétre a fagyasztóba! Bár én inkább a homlokomra tenném ezt a gépet. Hátha a rossz emlékeimet jégbe zárja és így örökre sikerülne őket elfelejteni” – viccelődött Emilio.