A férfi Gabriela Spanic legjobb barátja. A színésznő mióta a fővárosba költözött azóta szinte nem telik el úgy nap, hogy ne történne vele valami rossz dolog. A Dancing with the Stars műsora kezdete óta többször is megsérült, meghalt szeretett édesanyja, majd nem sokkal később elveszítette kutyáját és orvosát is.

A rengeteg megpróbáltatásoknak itt még nincs vége, november 19-én egy nagyon jó barátja látogatta meg Paula és Paulina sztárját. A találkozás nagyon jó volt, hisz Gaby végre ki tudta magából adni azt a rengeteg rossz dolgot, ami eddig történt vele. Azonban a parti után a sztár barátja ittasan ült autóba, nem számolva azzal, hogy igazoltathatják a rendőrök.

A Ripost megtudta, hogy Roberto már 20 éve nagyon jó barátja Spanic-nak, most is csak azért utazott Olaszországból Budapestre, hogy meglátogassa. Az olasz férfi otthonában találkozott a színésznővel, kellemesen elbeszélgettek, Gaby megosztotta vele minden fájdalmát és örömét, miközben a férfi elkortyolt egy pohár minőségi bort. Nem is sejtette, hogy emiatt később csúnyán megüti a bokáját! Miután ugyanis a kora esti órákban kocsival elindult haza, a rendőrök igazoltatták, mindössze néhány sarokra a hoteltől!

A véralkoholszint vizsgálat kimutatta, hogy Roberto ivott, igaz, a férfinek fogalma sem volt arról, hogy a magyar törvények értelmében csaknem másfél órának kell eltelnie, mire egy pohár bor után a volán mögé ülhet. Amikor Gaby megtudta, hogy mi történt, azonnal a helyszínre sietett. A tőle megszokott, latinos vehemenciával próbálta kimenteni a barátját, akinek végül pénzbírságot kellett fizetnie – írja a portál.

A lap megkereste a színésznő menedzsmentjét, hogy hiteles információkat kapjon az esetről!

Roberto már húsz éve nagyon jó barátja Gabynak, olasz állampolgár, de Mexikóban él már régóta. Most Gabyt jött meglátogatni Olaszországból. Gaby megvendégelte és mindössze egyetlen pohár bort ivott, mert tudta, hogy vezet még. Mikor hazaindult, Gaby szállásától egy sarokra állította meg a rendőrség. Elmondták neki, hogy Magyarországon, ha vezet valaki, egyetlen kortyot sem ihat, ezt sajnos sem ő, sem Gaby nem tudta. A színésznő nem ült a kocsiban, gyalog ment oda a helyszínre, amikor megtudta, mi történt. Robertótól vért vettek, és kifizette a kiszabott büntetést” – mondta Spanic menedzsere.