Emilio és családja mindent beleadnak az életmódváltásba és még az ünnepek közeledtével sem engednek a finom falatok csábításának. Tina egyenesen úgy érzi, hogy minden este le kell győznie a vállán csücsülő kisördögöt. Kemény próbatételnek éli meg az életmódváltást a zenész és családja is. A família több, mint öt hónapja számolt le az egészségtelen ételekkel, de a mai napig érzik a bűnös falatok kísértését.

„Két dolog van, amiben nem ismerek tréfát: a zene és a hallózás. Ha egy étteremben valami jót eszem és van rá lehetőség, megölelem a szakácsot, de olyan is volt, akinek kezet csókoltam. Ha mást nem, egy itallal kedveskedem neki. A járvány miatt persze most senki sem járhat étterembe, de otthon, amennyire csak tudjuk igyekszünk olyan fenséges ételeket készíteni – és persze mértékkel enni – amelyek nemcsak beleillenek a diétába, de finomak is. Nem tudnék jó ételek nélkül létezni” – mondta Emilio, akihez hasonlóan felesége, Tina is megküzd a csábító falatok iránti sóvárgással.

Emilo és Tina

Forrás: Sláger TV

Úgy érzem – főleg esténként – hogy egy kisördög ül a vállamon, aki megpróbál rávenni, hogy menjek a hűtőhöz és harapjak valamit. Egy kis kolbászt, fehér kenyérrel. Aztán persze megszólal a másik vállamról a kisangyal, aki biztat, hogy ha már öt hónapja tartod a diétát, akkor ne most rontsd el. Ilyenkor inkább főzős műsorokat nézek, igaz néha olyan éhes vagyok, hogy azt érzem, a TV-t is meg tudnám enni, de eddig ezt mindig sikerült legyűrnöm. Reggel pedig büszkén kelek fel, hogy nem csábultam el! Számomra ez óriási dolog és nagy önfegyelmet igényel, de megéri” – tette hozzá a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.