Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence nagy kedvence a rajongóknak Hollywoodban, ez nem véletlen, a színésznő mindig is megmaradt szerény, hétköznapi embernek, a sztársága ellenére is. Korábban például a Metropol is beszámolt róla, hogy Lawrence is tagja azoknak a színészeknek, akiknek furcsa hétköznapi szokásaik vannak. A színésznő például soha nem vár a vécére, inkább akár a csapba is belevizel.

Most pedig bombaként robbant a legújabb fürdőszobával kapcsolatos furcsasága az Éhezők viadala sztárjának. Régóta álmodozott róla, hogy a vécén ülve készítsenek vele interjút. Ez néhány napja meg is történt.

Az Egyesült Államok egyik legfelkapottabb műsorvezetője Ellen DeGeneres hívta fel telefonon Jennifer Lawrence-t, miközben a színésznő éppen a vécén trónolt. Kiderült, hogy korábban megtudta a hölgy Lawrence-ről, hogy régen mindig azt képzelte vécézés közben, hogy éppen sztárként nyilatkozik.

„Oprah-val is elképzeltem korábban ezt a szituációt, valamint Lettermannal is szívesen beszélgettem így a képzeletemben. De érted rajongtam a legjobban. Úgyhogy majdnem minden alkalommal, amikor nagy dolgom volt, akkor azt képzeltem, hogy te beszélgetsz velem” – mondta el a műsorban Ellennek a színésznő.

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni: