Ha változatos koncerteket és bulikat keresünk a Balaton partján, akkor továbbra is a Plázs a legjobb helyszín ehhez, hiszen tengerparti környezetben, egész hétvégén jobbnál-jobb előadók váltják egymást a színpadon, éjjel pedig több parti közül is válogathatunk. Csütörtökön Dr. BRS rendel a Plázson a szerelem csütörtökkel, míg pénteken Horváth Tamás és Nótár Mary felelnek a mulatozásért a Balaton Nagyszínpadán, majd „Plázs-házibulin” csapathatunk Pixával és Kis Grófóval.

Péntek este 7-től lehet majd gyülekezni a Siófoki hajóállomáson az este várhatóan fél 9-kor kihajózó Bahart X Plázs Boat Partyra, ahol a fedélzeten Metzker Viktória felel a jó hangulatért. Majd az éjszakában – és immár az Arénában – Metzker Viktória vendége ezúttal a BSW lesz, de lecsapnak az Octopus techno csápjai és lesz Habparty is a Music teraszon. Akik kihajóznak Metzker Vikivel, azoknak szabad a bejárás a késő esti Aréna buliba is.Szombaton a Neoton Família érkezik a Balaton buliközpontjába. Az örökérvényű slágerek után holnap hajnalig DJ Dominique keveri a talpalávalót. Július 30-án a Hódítás Éjszakája ismét Siófokon: a születésnapi fesztiválon a zöld, sárga és piros karszalagok árulkodnak majd arról, ki az, aki hódítani érkezett.

Fellépők terén Bréda Bia, Chrstphr, Daniel, Nike, Elektra, Gabriel Dancer, Janett, Newik, Purebeat, R92, Regan Lili, Rick Sawyer, Szecsei, Stephanie, UBC, Yamina és T. Danny csavarják el a fejeket, több helyszínen is. A Music Teraszon pedig ezúttal is a Wannabe Beach idézi meg a szivárványszínű 2000-es éveket.