RETRO RÁDIÓ

Horváth Éva azt eszi, amit a pocaklakó is megkíván





A műsorvezető és modell arról mesélt, hogy nem igazán figyel mostanában az alakjára, azt eszik, amihez éppen kedve is van.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.11.
diéta

Horváth Éváról kiderült, hogy élete során mindössze egyszer diétázott. Hozzátette, hogy bőven elég volt számára az az egy időszak is.

A gyönyörű anyuka mosolyogva úgy fogalmazott: karanténtesttel vágott bele legújabb várandósságába (Fotó: Bors)

– Noha karanténtesttel vágtam bele az újabb várandósságba, hiszen nem tudtam eljárni edzeni és azért mozgásból is kevesebb volt mostanában, nem foglalkozom azzal, mit eszem, és eszemben sincs diétázni. Sosem voltam nagyon vékony típus, de életemben csak egyszer fogyókúráztam, 18 évesen, amikor szépségversenyre készültem, és köszönöm, de ennyi elég is volt belőle – mesélte el Horváth Éva a Vasárnapi Blikknek.

– Persze igyekszem egészségesen táplálkozni, de ha valamit megkívánok, nem vonom meg a falatot magamtól. Ma például tojást és krumplit kívánt a baba, aki a salátát egyáltalán nem kéri, ezért el is halasztottam a salátaültetést idén – avatta be a rajongóit a modellmami nevetve. Picit sem aggodalmaskodik azon, hogy esetlen a második fiával való terhessége alatt felszalad pár pluszkiló.

Anyukaként volt először kockahasa

– Kristófnál sem nagyon figyeltem az étkezésre és nem számolgattam a kalóriákat, mégis, mikor három hónapos volt, életemben először volt kockás hasam! Soha előtte nem voltam olyan jó formában, és meg vagyok győződve róla, hogy mindez a szoptatás miatt van. Kristóf végül hároméves koráig szopizott, remélem, a kicsi is hasonló lesz, mert már ismerem az anyatejes táplálás minden csínját-bínját. A gyümölcsszezont már nagyon várom, főleg az epret és a málnát, végre ehetek, amennyit csak szeretnék, hiszen szoptatás alatt ezeket nem nagyon fogyaszthattam, mert allergizálhatnak. Most viszont annyit ehetek belőle, amennyit csak akarok – árulta el Horváth Éva a bűnös szenvedélyét a gyümölcsökkel kapcsolatban.

Számára könnyebb volt az elmúlt időszak, hiszen minden ideje a kisfia körül forgott, így a bezártságot sokkal kevésbé érezte meg mint mások. – A vizsgálatokra ugyan nem jöhet be a párom, de ő egyébként is Kristóffal lenne olyankor, így ez sem okoz olyan nagy változást nekünk most. A szülésnél még nem tudom, hogyan lesz addigra, mert sok minden alakulhat, de remélem, valamilyen formában azért ott lehet majd velem Péter.

Egyke volt mindig is, így nem ismeri a testvérféltékenységet.

Mivel egyke vagyok, nem tudom, milyen a testvérféltékenység és mire készüljek, de Kristóf környezetében sok kisgyereknek van testvére, és látja, hogy néha azért van vita köztük, de aztán megy tovább a játék. Már nagyon várja ő is a testvérét – tette hozzá Horváth Éva, aki nem tudja, hogy hosszú távon mire kell majd számítania. Egyelőre a négyéves Kristóf nagyon várja a tesója érkezését, de a modell szerint a gyerkőc még nem tudja, hogy elsőre nem tudnak majd még közösen játszani.





Ezeket olvastad már?
Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás