Életének egyik legnehezebb szakaszát éli Hódi Pamela. A képernyőn játékos és vicces helyzetekben láthatjuk, hiszen a héten párjával, Tóth Bencével, a TV2 Drágám, add az életed! című páros vetélkedőjében mérkőznek meg. A tegnap esti adásban például Bence áram­ütések áldozata volt, ami jó néhány vicces pillanatot okozott a műsorban – írja a Bors.

Sok nézőnek úgy tűnhet, mintha érzéketlen volna Pamela, hiszen miközben a családjában éppen Berki Krisztián temetésére készülnek, ő a képernyőn vidáman játszik. Ám erről szó sincs, hiszen köztudott, hogy ezek a képsorok jóval korábban kerültek rögzítésre.

A Bors azonban egy névtelenséget kérő ismerőstől megtudta: Pamelát valóban kínozza a kérdés, hogy mitévő legyen? Hiszen még véletlenül sem akarja azt, hogy a nézők csalódjanak benne.

Krisztián tragédiája most történt, a műsor felvétele pedig hónapokkal ezelőtt zaj­lott. Szerencsétlen egybe­esés, hogy ezek a képsorok teljesen más jelentéssel bírnak egy ilyen időszakban, mint egyébként. Pamela véletlenül sem akarja, hogy azt gondolják róla a nézők, hogy érzéketlen, így maga sem tudja, hogyan kommunikáljon tapintatosan a műsorról.

A Bors megpróbálta elérni Pamelát, de lapzártánkig nem jártak sikerrel.