Nyári Dia vállalja, hogy megcsináltatta a mellét, pedig sok médiaszereplő tagadja, vagy egyszerűen nem akar arról beszélni, ha ilyen beavatkozás mellett dönt. „Rengeteg nő írt nekem, hogy ezt nem meri megcsinálni, mert mit fog szólni a férje” – mondta a Life TV reggeli műsorában.

Én nagyon szeretem, hogy természetes vagyok, sportolok, természetbe járok, műkörmöm sem szokott lenni. Vallom, hogy fogadjuk el magunkat, de ha valakit zavar, hogy lóg a melle, vagy ráncosodik, akkor lehet tenni ellene” – magyarázta a színésznő.

Amikor túlsúlyos voltam, imádtam enni, zabáltam, hedonista voltam, de inzulinrezisztens lettem. Ha valaki fogyni akar, elsősorban az egészsége miatt tegye meg” – javasolta. Nem zavarja, ha a nagy fogyásáról beszélnek sokan, ugyanis edző akar lenni.

Nyári Dia elmondta, hogy ha ruhát rendel a neten, simán rányom az L-esre

Az embernek egy kicsit fel kell dolgoznia, hogy feleakkora lett. Ez egy tök nagy lélekút” – magyarázta. Azt is elárulta, hogy régebben a rendszeres mozgás nem volt a mindennapjai része: „Jaj, de aranyos… úristen, nem normális!” – gondolta a Margitszigeten futó emberekről.