Harry és Meghan azért költöztek el Angliából, hogy nyugodt, kellemes körülmények között élhessék életüket, ám ez a terv nem épp úgy alakult, ahogyan azt ők képzelték. A páros körül folyamatosak a botrányok. Ennek köszönhetően Harryék népszerűsége rohamosan csökken a britek köreiben.

Soha nem volt még olyan alacsony Harry herceg és felesége, Meghan Markle népszerűsége az Egyesült Királyságban, mint jelenleg. A legfrissebb közvélemény-kutatások eredményei szerint a britek sorra szeretnek ki egykori kedvenc hercegükből, Meghannek pedig soha nem is sikerült belopnia magát a szívükbe.

Hercegi pár nagyon szeretne már normális életet élni

Meghan és Harry még nem mutatták meg a 4 hónapos kislányukat, de a hírek szerint lesz egy kivételes család, akinek mégis megfogják mutatni a kis csöppséget. Ez a pár nem más, mint a herceg gyerekkori barátja, Guy Pelly – a hírről a Mirror számolt be.

Guy és amerikai felesége, Elizabeth Wilson gyermekei körülbelül egyidősek Harryék gyerkőceivel. A brit királyi herceg és felesége ezért is szorgalmazza, hogy még több időt töltsön majd együtt a két család. Ezzel a döntéssel Archie és Lilibet ideális játszótársra talál.