Nagyon nehéz időszakon megy keresztül Gabriela Spanic. A színésznő október 17-én a Dancing with the Stars élőshow-ja után tudta meg a szörnyű hírt, hogy elhunyt az édesanyja. Ezután nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, de úgy döntött folytatja a versenyt és Magyarországon marad.

A most szombati adásban Ördög Nóra kiemelte Gaby elképesztő profizmusát és elsőként köszönte meg a színésznőnek, hogy ebben a nehéz helyzetben is velük és a nézőkkel maradt, amit Gaby könnyes szemmel hallgatott végig, és hálája jeléül egy puszit küldött Nórinak.

Az érzelmes percek után a stúdióban mindenki még feszültebben várta a produkcióját, amit egy váratlan rosszullét előzött meg – tudta meg a Ripost.

A lap arról számol be, hogy munkatársuk egy órával a műsor kezdete után arra lett figyelmes, hogy a sötétben, az egyik kulisszába vezető lépcsőn lassú léptekkel egy páros lefelé sétál. Az tisztán kivehető volt, hogy a páros női tagja összegörnyedve, partnere vállára támaszkodva ment le a lépcsőn, nehogy elveszítse az egyensúlyát.

Ahogyan a stúdió fényei hirtelen megvilágították őket a lépcső alján, akkor vált egyértelművé, hogy Gabriela Spanic volt az, aki a mellkasát fogva próbált úrrá lenni rosszullétén. Táncpartnere, Andrei Mangra gyorsan ki is kísérte a stúdióból, ahonnan a fellépésük előtti utolsó pillanatokban tértek csak vissza – írja a Ripost.

A rosszullétet követően Gaby vissza sem tért abba a páholyba, ahol adás közben Lékai-Kiss Ramóna kérdezi a versenyzőket egészen a produkció végéig.