Bocsánatkérésre kényszerült egy 22 éves orosz modell és influenszer, aki a közösségi oldalán olyan Balin készült fotókat tett közzé, amelyeken egy elefánttal fotóztatta magát nagyon durván erotikus pózokban. Több olyan kép is készült, ahol a modell meztelen — számolt be az esetről a Daily Star.

A 22 éves Alesya Kafelnikova február elején Balin nyaralt, és az ott készült fotókat büszkén osztotta meg Instagram-oldalán, amelyet világszerte több mint félmillióan követnek.

Azonban a fotók közül nagyon sokaknál kiverte a biztosítékot, amelyeken egy hatalmas elefánttal pózol, olykor ruha nélkül is, az állaton fekve.

Az orosz modellt ezután érte el a haragos kommentek hulláma, ugyanis Indonéziában veszélyeztetett állatnak számít az elefántbika.

Alesya ezekre a kritikákra reagálva egyik bejegyzésében azt írta:

„Szeretem az állatokat, és szeretem az elefántokat, és annyira szeretem Balit is. De ez egy privát fotózás volt, egyáltalán nem volt célom a helyi emberek érzelmeit megbántani. Szeretem a balinéz kultúrát, és tiszteletben tartom az indonéz szabályokat. Ezért most kérem, bocsásson meg mindenki, akiket ezekkel a képekkel megbántottam, és nem azt látták bennük, amit én — írta ki egy másik bejegyzésében Alesya Kafelnikova, akinek a közösségi oldalára a közzétett fotók miatt rengeteg negatív komment érkezett.