Óriási plüss macit lopott el valaki tegnap a Premier Kultcafe teraszáról. A kávéházban fogyatékossággal élő emberek is a dolgozó csapat szerves részét képezik, akik rendkívül szomorúak, hogy valaki ellopta az emblematikus plüsst. Kárász Róbert természetesen nem hagyta szó nélkül a dolgot, a közösségi oldalon osztotta meg a történetet.

„Számomra nincsen ennél nagyobb bűn és aljasság, mint hogyha valaki fogyatékossággal élő embereket lop meg! „Brúnó” maci volt alapítványunk példaképe! Ez a maci vigyázott a kávézónkra! Ez a maci őrizte dolgozóink és vendégeink épségét! Ezzel a macival fotózkodott évek óta minden kisgyerek, külföldi és magyar vendég egyaránt! Brúnó maci volt az, akit elsőként simogattunk meg mindnyájan, amikor a kávézóba beléptünk. Undorító és aljasan féreg, aki ezt a macit ma ellopta fogyatékos dolgozóinktól!„ – fogalmazott Kárász Róbert, majd a tolvajhoz intézte szavait:

„Bár mélységesen elítélem, amit tettél, de nem foglak elátkozni! Azért nem, mert Brúnó macinak lelke volt, és meg fogja bosszulni ezt az undorító, aljas cselekedetet! Üzenjük fogyatékossággal élő kollégáinkkal: Ha még van benned bátorság, van benned bűntudat, akkor hétfőn hozd vissza Brúnót, tedd le a kávézónk teraszán bármelyik székre!” – kérte az elkövetőt a műsorvezető.

A bejegyzést IDE KATTINTVA tudod megnézni!