Lassan egy éve, hogy a koronavírus-járványa miatt szinte megállt az élet az egész világon. A zenészek és színészek azóta kényszerülnek szüneteltetni hivatásukat. Az üzletember, műsorvezető és zenész Fásy Ádám szerint muszáj megőrizni a pozitív gondolkodást és a reményt, hiszen a fegyelmezettség a kulcs a pandémia idején.

„Ez a láthatatlan ördög, a koronavírus nem csak Magyarországon, de az egész világon végigsöpört. Világszerte várjuk, hogy vége legyen ennek a katasztrófának, és újra együtt tudjuk szívni a friss levegőt a szabadban, mindenféle korlátozás nélkül” – fejtette ki véleményét a Bors oldalán Fásy Ádám, aki így folytatta: „Felháborítónak tartom, amikor hozzá nem értő emberek, lájkvadász és szavazatgyűjtő propagandákba kezdenek, ezzel zavarva a vírus elleni védekezést. Intelligensen el kell fogadni a szabályokat.”

Fásy Ádám elárulta véleményét

Fásy Ádám elárulta véleményét / Fotó: Bors

Sőt abbeli véleményét is megosztotta, miszerint az egyetlen tartós megoldást az oltást jelenti. A zenész és csapta egyébként már tűkön ülve várják, hogy végre személyesen adhassanak koncertet a közönségüknek.

„Bízom a szakemberekben, akik a legjobb tudásuk szerint mindent megtesznek az egészségünk megóvása érdekében. Merkely Béla professzorhoz hasonlóan vélekedem, az oltás a legjobb megoldás a járvány legyőzésére. Csapatommal karöltve alig várjuk, hogy ne csak a képernyőn keresztül, hanem koncertjeink alkalmával személyesen találkozhassunk a közönséggel és a zene által szeretetet és boldogságot hintsünk az emberek szívébe.”