RETRO RÁDIÓ

Fokozódik a helyzet az Exatlon Hungary All Starban!





Ma este véget ér az első hét az Exatlon Hungary All Star műsorában, ami azt jelenti, hogy valaki biztosan távozik a műsorból. A Metropol a két biztos veszélyzónást, Virág Andrást és Somhegyi Krisztiánt kérdezte az esélyeikről.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.01.07.
exatlon hungary all star

Még csak alig néhány napja kezdődött el az Exatlon Hungary All Star, de máris megannyi izgalmat tartogat a műsor. Pénteken egy versenyző távozik a műsorból, és miután mindkét végjátékot a pirosak veszítették el, már biztos, hogy egy Bajnok fiú számára fejeződik be a kaland.

A legnagyobb veszélyben Virág András és Somhegyi Krisztián vannak, akik ugyanolyan statisztikával a leggyengébben teljesítettek az első héten. Melléjük a legjobb statisztikájú Bajnok választ majd még egy ellenfelet, Kempf Zozót vagy Esztergályos Patrikot.

A piros csapatnak sajnos van félnivalója
(Fotó: TV2)

A két biztos párbajozó a Metropolnak beszélt a közelgő megmérettetésről és arról, milyen gondolatok, aggodalmak vannak bennük az izgalmas pénteki nap előtt.

Nagyon nehéz elmondani ezeket az érzéseket, hiszen már alapvetően az meglepett minket és nem számítottunk rá, hogy Krisztiánnal az első párbajon biztosan ott leszünk. Az, hogy a második végjátékot sem sikerült hozni és még egy Bajnok mellénk kerül, ez iszonyatos érzés. Alapból egy Bajnokot elveszteni rossz érzés, de az, hogy Krisztián is párbajozik és nekem is a bent maradásért kell küzdeni, az rettenetes. Nagyon össze kell kapnom magam – mondta el a Metropolnak Virág András, aki nem tudja, hogy a másik csapatból ki lenne a jobb ellenfél számára, ezt majd a pálya felépítése dönti el.

Virág András küzd (Fotó: TV2)

– Innentől nekem magammal kell foglalkoznom. Van egy mottóm, ami az egész életemet tükrözi: a sikereim mutatják az eredményt. Az Exatlon egy hatalmas tanító lecke, leginkább abból a szempontból, hogy napi szinten kell elviselned, hogy győzöl-veszítesz. Ezeket az érzéseket gyorsan tudnod kell kezelni. Engem a verseny éltet.

Somhegyi Krisztián nem adja fel (Fotó: TV2)

Somhegyi Krisztián kicsit csalódott, amiért a veszélyzónába került, de a küzdeni akarásának köszönhetően most csakis a pénteki megmérettetésre összpontosít a bánkódás helyett.

Sajnos ez erről szól ez a játék, valaki mindig kiesik. De biztos vagyok benne, bárki is menjen haza, az itt maradó pirosakat ez meg fogja erősíteni, és fel fogja rázni – fogalmazott Krisztián, aki teljes mértékben igyekszik önmagára és a teljesítményére összpontosítani. – A sportkarrieremben volt nem egy olyan szituáció, amikor nagy volt a tét, feszült volt a hangulat és tudtam, hogy sok múlhat a koncentráltságomon és tudtam teljesíteni feszült helyzetben is. Remélem, ebből tudok táplálkozni, bízom magamban és abban, hogy meg van bennem az, ami ahhoz kell, hogy visszajöjjek a párbajról.

Hogy végül milyen kimenetele lesz a pénteki párbajnak, megtudhatod az Exatlon Hungary All Star ma esti adásából 20 órakor a TV2 műsorán!





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás