RETRO RÁDIÓ

Eszméletlen tánc lesz, így készülnek a fellépők a mai adásra





A Dancing With The Stars mai adásában kétszer is parkettre lépnek a hírességek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.05.
Dancing with the stars

Már a döntő lebeg mindenki szeme előtt, öt páros van még versenyben a TV2 nagyszabású, Dancing With The Stars showműsorában.

Az öt páros sztártáncosai és profi párjaik már szinte ki sem mozdulnak a próbateremből, hiszen hatalmas a tét a mai adásban. Két táncot is be kell mutatniuk ezen a héten, de időből persze nem jutott kétszer annyi a felkészülésre, így mindannyian feszültek és kimerültek, ugyanakkor nagyon elszántak is - írja a Bors.

Győrfi Dani: Olyan már nincs, hogy nem fáj..

A fiatal vlogger vérszemet kapott, miután egy héttel ezelőtt jó kritikát kapott a zsűritől. Győrfi Dani most mindent belead a felkészülésbe, mert számára már a döntő a cél… „Eddig is sok időt töltöttünk a próbateremben, de ezen a héten szinte beköltöztünk és minden értelemben feszegetjük a határainkat. Már csak az alvásidőnkből tudtunk elvenni a próbák javára és ezt meg is tettük. Szandi nagyon türelmes velem és amikor megrogyok, bebikáz, újraindít és megyünk tovább. Olyan már nincs, hogy nem fáj valahol, de már nem is számít...”- jelentette ki elszántan Dani.

Tóth Dávid: Azt álmodtam, hogy elfelejtettem a következő lépést…

Az olimpikon számára nem ismeretlen a fizikai és lelki határokat feszegető felkészülés, de még őt is meglepte az az iram, amit most kell diktálnia magának. „Pont úgy érzem magam, mint egy edzőtáborban. Fizikailag még bírom, de a folyamatos koncentráció mentálisan lemerített. Álmomban is táncoltam és arra riadtam, hogy nem jutott eszembe a következő lépés” - nyilatkozta lapunknak az adás előtti utolsó próbák egyikén Tóth Dávid.

Gelencsér Timi: Azt hittük, túl vagyunk a nehezén...

Az egykori szépségkirálynő a Dancing with the Stars egyik legnagyobb esélyeseként készül a szombati adásra. Most azonban ő sem biztos a dolgában. „Ez a pokol hete és ezt úgy mondom, hogy a múlt heti adásra mindössze két nap alatt raktuk össze a koreográfiát, vagyis azt hittük, hogy túl vagyunk a nehezén. Aligha tévedhettünk volna nagyobbat… Fogalmam sincs, hogy lesz ebből két produkció szombat estére, de mindent, és még annál többet is megteszünk. Ha kell, akkor bent alszunk a próbateremben. A fájdalommal már nem is foglalkozunk”- mondta Gelencsér Timi.

Pásztor Anna: Robotpilótára kapcsoltam

Az énekesnőben szintén minden megvan ahhoz, hogy megnyerje a TV2 szuperprodukcióját. Éppen ezért esze ágában sincs visszavenni a tempóból. Azt tervezi, hogy most szombaton is felszántják a padlót Gyurival. „Engem teljesen felspannol a versenyhelyzet, és ha a próbateremben vagyok, nem érzek sem fájdalmat, sem fáradságot. Ha véletlenül hazajutok és kiengedek, akkor persze érzem, hogy mindenem sajog, de elengedem. Gyakorlatilag robotpilótára kapcsoltam és szombat este megint odatesszük magunkat”- mondta az Anna and the Barbies frontembere.

Gabriela Spanic: Most már nem akarok a döntő előtt hazautazni!

A venezuelai származású világsztárt hamar a szívébe zárták a Dancing with the Stars rajongói, hiszen latinos lendületével kitartóan menetelt a műsorban és közben minden sztárallűrtől mentesen, alázattal készült a szombat estékre. „Nagyon hálás vagyok a magyar nézőknek, hogy eddig is kitüntettek a bizalmukkal és a szeretetükkel. Csak remélni tudom, hogy meg is háláltam nekik ezt a szeretetet. Most, hogy a célegyenesbe fordultunk, elővettem minden tartalékomat és még nagyobb lendülettel próbálunk mint eddig. Most már a döntő a cél! Nem szeretnék előbb hazautazni!” – mondta Gabriela Spanic.

 





Ezeket olvastad már?
Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Házasság első látásra:  Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Házasság első látásra: Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás