Erdélyi Mónika házát 49,5 millió forintos kikiáltási áron hirdeti az egyik, ingatlanokra szakosodott internetes portál – tudta meg a Blikk.

A lap információi szerint a tévés válását követő vagyonmegosztási per miatt került ismét eladásra a Pest megyei ingatlan, eddig eredménytelenül. A kényszerárverésre a moratórium lejárta után, áprilisban kerülhet majd sor.

Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásárolható meg, valószínűleg csak késő tavaszi licitet követően. Átfutási idő több hónap” – olvasható a hirdetésben a figyelmeztetés.

Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az információt kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás miatt, ám az ingatlant a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos, belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni” – osztotta meg a Blikkel információit az egyik olvasójuk.

Nem tudtak megegyezni a válás után.

Gyula mindvégig azt hangoztatta, nincs pénze, még azt is kérte a bíróságtól, hogy egy kirendelt védőt biztosítsanak neki” – mondta a Blikknek az évekkel ezelőtti árverésről szóló döntés után a házra felvett hitelt a mai napig fizető műsorvezető közeli ismerőse.