A kétgyermekes Kulcsár Edina elégedetlen volt az alakjával, ezért az életmódváltás mellett döntött. Hamar meg is lett az eredménye! A csinos modell két hónap alatt 12 kilót fogyott. Mint mondja, az életmódváltása olyan sokat adott a mindennapi életéhez, hogy azt korábban soha nem gondolta volna. Sőt azt sem hitte, hogy képes elérni a kitűzött célt, pláne ilyen rövid időn belül.

Készültem nektek egy kis meglepetéssel. Ezt sztoriban osztottam meg.🎁 Az életmódváltásom olyan sokat adott a mindennapi…

Posted by Edina Kulcsar on Saturday, May 1, 2021

„Pontosan ma 2 hónapja kezdtem. Akkor 71 kg. voltam, most pedig 59 kg. Minden csak elhatározás kérdése, amit persze eddig is tudtam, de a gyakorlatban ezeket mindig sokkal nehezebb alkalmazni! Szinte csak étkezéssel sikerült véghezvinnem az átalakulásom, de most úgy érzem magam mint egy lufi ami félig le van eresztve, szóval most nagyon eltökélten edzeni szeretnék. Persze eddig is próbálkoztam, de a próbálkozás már nem elég! Ismét egy új fejezetet nyitok az életemben és nagyon megtisztelő lenne, ha ebben ti is részt vennétek! Inspiráljuk egymást. Támogatással mindig minden sokkal könnyebb.” – írta a sztármami.