Doszpot Péter és a felesége is megjárta a hadak útját a járvány sújtotta időszakban, s bár a családfőt kemény fából faragták, neki is voltak mélypontjai – derül ki a csütörtöki hot! magazinból.

A Doszpot família a csütörtöki hot! magazinban (Fotó: Hot! magazin)

– Úgy gondoljuk, hogy az ikerlányaink hozták haza a vírust; ők enyhe tünetekkel átvészelték, aztán mi is elkaptuk. Hirtelen lettem nagyon beteg, ám mire a gyógyszerek hatni kezdtek, jobban lettem, akkor jött Doszi – kezdte a hot!-nak Evelin. – Megtettünk mindent, de sajnos napról napra rosszabbul lett, majd miután nem javult, elment a kórházba, ahonnan már ki sem engedték.

(fotó: Bors)

– Hat napot voltam bent, ami mentálisan nagyon megviselt – vette át a szót Péter. – Minden pillanatban azon járt az agyam, vajon lélegeztetőgépre kerülök-e. Eddig ismeretlen félelem lett úrrá rajtam. Azt gondoltam magamról, hogy a gyilkossági csoport vezetőjeként megszoktam a kemény helyzeteket. Hát tévedtem! – vallotta be őszintén az egykori sztárzsaru, aki a betegsége alatt leginkább a családjáért aggódott.

Hogy hogyan vészelték át az összezártságot és mekkora ebédlőasztalra van szükségük, hogy vendégül láthassák az egész családot, az kiderül a csütörtökön megjelenő hot! magazinból.