A világhírű popsztár egy nem rég adott interjúban mesélte el, hogy amikor a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Parkban járt, egy nem evilági élményben volt része. Földönkívülieket látott, pontosabban egy kék gömböt lebegni a levegőben maga előtt.

Volt egy »gyönyörű« találkozásom idegenekkel Joshua Tree-ben” – árulta el Demi Lovato az E! News „Daily Pop” című műsorának adott interjújában. – „Kimentünk a sivatagba és láttam ezt a kék gömböt, ami körülbelül 15 méterre volt tőlem, talán kevesebbre, és olyan volt, mintha a föld felett lebegett volna, úgy 10 vagy 15 láb magasan. Gyönyörű és hihetetlen élmény volt.

Lovato elmondása szerint a testvérével, Dallas Lovatóval és legjobb barátjával, Matthew Scott Montgomeryvel közösen próbálták „feltárni az igazságot az ufójelenségekről” – írta a PageSix.

Arról nem esett szó, hogy a híresség fogyasztott-e akkor valamilyen halucinogént vagy kábítószert. Mint ismert Demi Lovato nagyon sokáig küzdött a drogproblémáival, elvonóra járt, de volt olyan is, hogy majdnem túladagolta magát.