A Campus Fesztivál utolsó napján lépett fel Majka, amelyen ugyanannyian tomboltak, mint amikor még Curtisszel lépett fel. Szemmel láthatóan kicsit sem csökkent a népszerűsége azzal, hogy barátjával elváltak az útjaik. A TV2 Tények riportere a közönség soraiban kérdezősködött és „közvélemény-kutatást” tartott arról, vajon milyennek látták így a koncertet. A végeredmény nem volt egyértelmű, hiszen volt, aki hiányolta Curtist, és sokan úgy gondolták, nélküle is ugyanolyan jó és profi a produkció.

„Halvány is volt a buli miatta” – mondta az egyik rajongó, míg a másik úgy vélte, „Curtis nélkül is profi az előadás”.

Egy valamiben azért egyetértettek, hogy mindannyian úgy gondolták, Majka és Curtis előbb-utóbb kibékülnek majd és állnak még egy színpadon.

Curtis tiszta vizet öntött a pohárba

Több héttel azután, hogy Majka bejelentette, szétválnak útjaik zenésztársával, Curtis úgy döntött, itt volt az ideje, hogy tisztázza, miért nem jelent meg a villányi koncertjén, mi történt köztük Majkával, és mi lesz vele ezek után.

Leszögezte, hogy nem nyúlt kábítószerhez, csak betelt nála a pohár.

„Majkával 12 évig dolgoztunk együtt, az első balhénk után három évvel ő hívott vissza, ő keresett meg engem. Természetes, hogy voltak bennem kétségek, nem múlt el nyomtalanul, ami történt, voltak nézeteltéréseink. Jó néhány dologban nem értettünk egyet. Amikor megbeszéltük Petivel, hogy újra összeállunk, lefektettünk néhány szabályt, alapvetéseket, de végül ezek egyike sem teljesült. Aztán amikor hétről hétre azzal szembesülsz, hogy semmi nem valósul meg abból, amit szeretnél, és folyamatosan bántják a lelked, ezt jogosan érzed igazságtalannak. És egyszer csak eljön a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy átvertek, kihasználtak, és ez gyűlik, egyre csak gyűlik benned…” – mondta a Borsnak.