„Teljesen lemerültem testileg és lelkileg” - az elmúlt évek nehézségeiről vallott Curtis





Elege lett és egy időre visszavonult a nyilvánosságtól Curtis. A rappert az utóbbi években számos csapás érte, így nem csoda, hogy betelt nála a pohár.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.10.22.
Curtis

Mindenkit megdöbbentett Curtis bejegyzése: a rapper a minap a Facebook-oldalán közölte, hogy minden önálló koncertjét lemondja, és határozatlan időre eltűnik a köztudatból - leszámítva egy-két televíziós szereplést.

„Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját... Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. (...) A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban, amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni, de szerencsére a párom, a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek. Szeretlek titeket és hamarosan újra találkozunk, de most pihennem kell” - írta a keddi bejegyzésében Curtis, aki később hozzátette, hogy csak a kisdiszkós haknikat hanyagolja.

Magánéleti problémákból márpedig bőven kijutott a rappernek idén és az elmúlt években is. Összeállításunkban annak próbálunk utánajárni, mi okozhatta az összeomlást a családapánál.

Kábítószer-függőség és elvonó

Az első igazi mélypont 2018 augusztusában jött el Curtis életébe. Ekkorra a drogfüggősége olyannyira felülkerekedett rajta, hogy nem jelent meg a Majkával közös koncertjén, ezzel cserbenhagyva a közönséget. Majka ekkor durván kiosztotta Curtist a nyilvánosság előtt, aki végül hallgatott a szeretteire, és elment egy elvonókúrára. Akkoriban tudta meg, hogy apa lesz, és azt akarta, hogy a kisfia büszke legyen rá, ezért vállalta a kemény kúrát, ami után új emberként tért haza.

Szakítás, új élet

Egy ideig úgy tűnt, Curtis élete egyenesbe jött, de 2020 februárjában a kedvese, Krisztike elköltözött tőle a féléves fiukkal, Donival. Az anyuka megelégelte, hogy párja ismét a nyakába vette az éjszakát, bulizott a haverokkal, és nem sietett haza. Curtis, ha nehezen is, de elfogadta a párja döntését, és azóta már újra párra talált Barnai Judit kosárlabdázó személyében.

Fotó: Metropol/SZL

A bátyját gyilkossággal gyanúsítják

Megint rendeződni látszódott az élete, idén tavasszal azonban bombaként robbant a hír: Curtis bátyját, Lajost azzal gyanúsította meg a rendőrség, hogy két társával együtt ő is részt vett Katzenbach Imre meggyilkolásában. A férfit letartóztatásba helyezték, és azóta sem engedték szabadon. Curtis Hajdú Péter műsorában elmondta: ő és a családja is meg vannak győződve Lajos ártatlanságáról, de mindannyiukat megviseli a helyzet.

Kórházba került az édesanyja

Ha pedig ez az évek óta tartó érzelmi hullámvasút nem volna elég, a napokban kórházba került az édesanyja, akinek köztudottan rossz az egészségi állapota. Julianna asszony a hírek szerint már jobban van, egy vidéki rehabilitációs intézetben lábadozik. Az asszonyt megviselhette fia letartóztatása, és mivel a családjuk rendkívül összetartó, könnyen lehet, hogy Curtis miatta is döntött az ideiglenes visszavonulás mellett.





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás