RETRO RÁDIÓ

Csonka András óriási bejelentést tett, lerántotta a leplet a múlt titkairól - Videó!





Csonka András Nánásiéknál lépett fel a Balatonakarattyai „Csücsökben”, ahol mesélt a Metropolnak Ördög Nórival való mély barátságukról és elárulta, hogy a rajongói hamarosan számíthatnak a legnagyobb slágerének a folytatására is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.29.
celeb élet

Csonka András fergeteges bulit csinált Nánási Páléknál, ahol felcsendült a híres Ding-Dong száma is, ami után kétszer tapsolta vissza a közönség. A showman azonban nemcsak a szereplést élvezte, hanem hogy találkozhatott nagyon jó barátjával, Ördög Nórával is.

„Nagyon boldog vagyok, egyrészt azért, mert itt vagyok, másrészt azért, mert találkozom velük, ami elég ritkán fordul elő” – árulta el Csonka Pici.

Csonka András fergeteges bulit csinált Nánásiéknál Fotó: Metropol

„Nagyon örülök, hogy itt lehetek a Balatonon”

Csonka András már kiskorában szívébe zárta a Balatont.

„Nagyon szeretem, és nagyon örülök, hogy itt lehetek a Balatonon” – kezdte lapunknak a műsorvezető. „Kétéves korom óta Siófokon töltöm a nyarakat a családi nyaralóban. Az első diszkóélmények itt voltak, az első szerelmek, minden a nyárhoz kötődött. Most, hogy az utóbbi időben felnőttebb lettem, egy kicsit már más. Augusztus elején, amikor a nővéremék itt vannak lent, akkor szoktam én is lejönni, és így tudunk időt együtt tölteni.”

Kétszer visszatapsolta a közönség Csonka Andrást Fotó: Metropol

„Miért ne lehetne a Ding-Dongnak egy folytatása?”

Csonka András megosztotta velünk, hogy azt tervezi, elkészíti a híres Ding-Dong dalának a folytatását.

„A népszerű, ismert, sikeres filmeknek, könyveknek mindig van folytatása, mindig van második része. A daloknak pedig nem volt. Miért ne lehetne a Ding-Dongnak egy folytatása?” – vetette fel az énekes. „20 éve nem készítettem ilyen felvételt. Ez a feldolgozás egy életérzés, ami most még inkább fontosabb, hogy mosolyogjál akkor is, ha nincs rá semmi okod. Izgatottan várom, valamikor ősszel fogunk vele debütálni” – árulta el hozzátéve, hogy a rajongói még várhatnak tőle koncertshow-t is, aminek a Csonkkaland címet adták.

Ördög Nóra és Csonka András elválaszthatatlan jóbarátok

Ördög Nóri Balatonakarattyán található „Nekem a Balaton” nevű barátságos vendéglátóhelyiségébe meghívta fellépni jóbarátját, Csonka Andrást, aki fergeteges bulit csinált, a közönség egyszerűen imádta a műsort.

„Az egyik legcsodálatosabb, hogyha az embernek van egy saját vendéglátóhelye, hogy el tudja hívni például azokat az embereket fellépni a színpadára, akiket a legeslegjobban szeret a világon. Amikor idén elkezdtünk gondolkodni azon, hogy kiket szeretnénk itt látni fellépni, az elsők között merült fel Csonka András neve” – mondta meghatódva Ördög Nóra.

Ördög Nóri és Csonka András születésnapi verseket írnak egymásnak Fotó: Metropol

„Évek óta minden születésnapon verseket írunk egymásnak”

Nóri és Bandi nagyon jó barátságot ápolnak egymással, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy sosem feledkeznek meg egymás születésnapjáról, sőt különleges ajándékkal készülnek rá.

„Évek óta minden születésnapon verseket írunk egymásnak” – mondta Pici, amit Nóri kiegészített: „Vicces és nagyon aktuális verseket.”

„Nagyon nehéz dolog a vendéglátás”

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál július elején nagy lelkesedéssel nyitotta meg harmadik vendéglátóhelyüket, azonban valaki feljelentette őket, de ennek ellenére próbálnak pozitívak maradni.

„Nagyon nehéz dolog a vendéglátás. Tényleg elképesztően. Megtapasztaljuk ennek az árnyoldalait is, meg a pozitívumait is, és amikor egy ilyen estén itt állunk, és látjuk ezt a tömeget, ezt a csapatot, akkor mindig megtelik a szívünk örömmel. És azt hiszem, ezek a pillanatok azok, amikért ezt érdemes csinálni – fejtette ki Nóri.





Ezeket olvastad már?
„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

Ennél cukibbat nem látsz! Ebben is utánozza kisfia az Exatlon sztárját – Fotó

Ennél cukibbat nem látsz! Ebben is utánozza kisfia az Exatlon sztárját – Fotó

Megszólalt az Omega-botránnyal kapcsolatban Benkő László fia

Megszólalt az Omega-botránnyal kapcsolatban Benkő László fia

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás