Nem semmi, mire adta fejét Csepregi Éva a karantén alatt





A kortalan díva gőzerővel készül a visszatérésre, sőt már a próbaterembe is visszaköltözött a sztár.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.01.
Vissza az életbe

Mikor beoltották az ötmilliomodik embert is Magyarországon, életbe léptek az újabb lazítások is. A régi életünk egy újabb darabját kaphattuk vissza azzal, hogy megszűnt a kijárási tilalom és a közterületeken sem kell már maszkot hordanunk, de talán aminek a legjobban örültünk, hogy a zenés-táncos rendezvények is zöld utat kaptak a biztonsági előírások betartása mellett.

Nagyon vártuk már ezt a pillanatot! Közel másfél év maradt ki nekünk is koncertek és közönség nélkül, úgyhogy van mit bepótolni. Szerintem nemcsak nekünk előadóknak, de az embereknek is egy fontos mérföldkő ez az újranyitásban – kezdte lapunknak Csepregi Éva. Reméli, hogy már semmi sem fog közbeszólni, és megtarthatják ezeket a koncerteket, ugyanis gőzerővel készülnek a zenekarral.

Alig várja már a bulikat Éva (Fotó: Vas Népe/Szendi Péter)

– Több fellépésünk is le van kötve már, elkezdtük a próbákat is, és a lemezanyagunk is az utolsó keverés alatt van. Ilyen hosszú kényszerpihenő után azért nemcsak mentálisan, de fizikálisan is fel kell készülni a koncertekre. Én személy szerint a karanténidőszakot is igyekeztem hasznosan, önfejlesztéssel tölteni. Dalokat írtam, megtanultam ukulelézni és festeni is elkezdtem. Emellett fontos volt, hogy megőrizzem az állóképességemet is, így a mozgás is a mindennapok részévé vált. Na meg itt van nekem a kiskutyám, Charlie is, aki gondoskodik minden nap a megfelelő mozgatásról – fogalmazott nevetve Éva, aki elárulta, bizony izgul egy kicsit a közelgő fellépések miatt. – Bevallom, egy kicsit izgulok is, hogy milyen lesz újra a közönségünkkel bulizni, de nagyon várom már! Mondhatni, ez most mindenkinek egy újszerű, felszabadító érzés lesz.

Az Aréna-koncert még kérdéses

Csepregi Éváék remélik, hogy idén végre megtarthatják a nagykoncertjüket október 15-én. Tavaly a pandémia miatt kénytelenek voltak lemondani, ám most úgy tűnik, minden esélyük megvan arra, hogy az Aréna színpadáról szórakoztassák a közönségüket.

– Egyelőre nincs még biztos információnk arról, hogy ősszel megtarthatjuk-e az Aréna-koncertünket. Ugye ott egy koncert tízezer fő alatt nem éri meg, de ilyen számokról még a járványhelyzet miatt nem is beszélünk. Szerintem hamarosan el fog dőlni, a szervezőnk nagyon optimista, ő úgy érzi egy-két hónap alatt is be tudjuk hirdetni, ha zöld utat kapnak az ilyen nagyszabású rendezvények is – árulta el Éva.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás