A legmélyebb szomorúságunkkal kell bejelentenünk, hogy a terhesség korai szakaszában elveszítettük a csodababánkat. Ez minden szülő számára pusztító időszak. Talán tovább kellett volna várnunk a bejelentéssel, de túlzottan izgatottak voltunk, hogy megosszuk a jó hírt. Az egymás iránti szeretetünk az erősségünk. Igyekszünk továbbra is bővíteni gyönyörű családunkat. Hálásak vagyunk minden támogatásért” – osztotta meg rajongóival Britney Spears a közösségi oldalán.

A szomorú veszteség hallatán nagyon sok rajongó írt nekik és együttérzésükről, támogatásukról biztosították a sztárpárt. Instagram-bejegyzésében nekik mondott köszönetet Sam Ashgari, amikor azt írta:

„Érezzük az együttérzéseteket. Igyekszünk pozitívan és optimistán felfogni a történteket és próbálunk a jövőnkre gondolni. Ez most nagyon nehéz, de nem vagyunk egyedül. Köszönöm, hogy tiszteletben tartjátok a magánéletünket és biztos vagyok benne, hogy hamarosan bővül majd a családunk” – írta.

Mindez olyannyira igaz, hogy a sok szomorú megnyilvánulás után most Britney egy ugyancsak kedélyes videót tett közzé, amelyen vidáman rohangál fel és alá a homokos tengerparton, miközben a bikinialsóját huzigálja, majd a tenyerét használva melltartónak fedetlen felsővel futkorászik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés