Különleges élményben lehetett része azoknak, akik részt vettek a Bikini koncertjén a Barba Negra nevű szórakozóhelyen. A zenekar koncertjét D. Nagy Lajos pár percre megakasztotta, hogy köszöntse és ajándékkal kedveskedjen ez egyik legnagyobb Bikini-fanatikusnak – számol be az eseményről a Bors.

A banda frontembere szerint a rajongóikkal egy nagy családot alkotnak, nem ritka, hogy fanatikus követőik meglepetésekkel, ajándékokkal kedveskednek nekik. Közönségükből sokakat személyesen is ismernek, mint például Mónikát, aki harminc éve kíséri el kedvenceit fellépéseikre, és mindig ugyanott áll.

Kedveskedett törzsrajongójának a Bikini együttes – Fotó: Bánkúti Sándor (BS) Bors, a képen: D. Nagy Lajos

„Amikor lenézek a színpadról, nekem balra az első sorban mindig ugyanazon a helyen ott áll Mónika” – mesélte a Borsnak D. Nagy Lajos, a zenekar énekese. „Ő az a rajongónk, aki még kislányként kezdett el járni a koncertjeinkre, szerette meg a zenénket, és ő az, aki születésnapomkor például tortát küldött az öltözőbe. Ez a szeretet elképesztő, mindig meghat bennünket. Ezért, az ilyen pillanatokért éri meg ezt csinálni. Úgy gondoltuk, hogy most mi lepjük meg Mónikát, és egy egyedi, kifejezetten számára készített pólót ajándékoztunk neki két dal között a színpadon” – tette hozzá.

A harmincéves zenekar zenéin generációk nőttek fel, de láthatóan van utánpótlás is. Az együttes tagjai azt is örömmel látják, hogy egyre több a gyerekes család a koncertjeiken. A Barba Negrában is voltak olyan édesanyák, apukák, akiknek a nyakában énekelte gyermekük a slágereket.

„Az egyik rajongónk anno még az édesanyjával, gyermekként jött először a bulinkra. Később már egyedül járt a koncertjeinkre bulizni, nemrég pedig bejött az öltözőbe, és mutatta a fotót a négy hónapos babájáról. Nagyon jó érzés, hogy generációkon átívelő a zenénk” – mondta a rocklegenda.