A Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő régóta betegeskedik már, ezért nagyon vigyáznak az egészségére. A járványhelyzet miatt pedig fokozott elővigyázatossággal bánnak vele. Ám hosszú ideje nem érkezett róla újabb hír. A Blikk felkereste egykori férjét, jelenleg egyik legjobb barátját, Bodrogi Gyulát, aki hetente beszél Törőcsik Marival.

„Nemrégiben beszéltem Marival. Úgy vettem észre a hangján, jobban van, mintha javult volna az egészségi állapota. Persze, az időjárás, a frontok megviselik őt, de hát kit nem, főleg ebben a korban” – árulta el a színész, majd hozzátette: „Nem egyszerű ez a helyzet, mindannyiunkat megvisel a bezártság. Mari is így van vele, ráadásul most látogatókat sem nagyon fogadhat, ez nagyon rosszul érinti. Mindig nagyon örült, ha mentünk hozzá, és a barátait szívesen látja, ám erre még várni kell, marad a telefon, de biztos vagyok benne, hogy ez is sokat jelent neki.”

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Törőcsik Marit így lelkileg nagyon megviseli a bezártság, de épp ezért ápolója, valamint a lánya, Teréz minden kívánságát lesik, nem hagyják, hogy egyetlen pillanatra is magára maradjon, a barátok pedig gyakran felhívják őt.