Azahriah alkalmi partnere az Instagram-oldalán beszámolt arról, hogy bizony nem minden úgy történt, ahogy azt sokan gondolják. Mivel rengeteg bántást és sértő üzeneteket kapott, úgy döntött, kitálal a részletekről – szúrta ki a Ripost.

Én már 5 éve követem Atit, de sosem áskálódtam a maganéletében, így nem is tudtam, hogy van barátnője, ezt megjegyzem. Lényegében egy barátnőmmel mentem, aki nagyon sokáig győzködött, hogy elmenjek, de nem ez a lényeg. Lement a koncert, és a korláthoz álltunk, közben írogatott Desh-nek, hogy jöjjenek oda, de ők meg azt akarták, hogy menjünk mi. Hátramentünk, ott álltak Atival, aki meglátott, megölelt és adott két puszit. Életemben nem találkoztam vele ezelőtt. Már akkor is elég szép állapotban voltak mindketten. Majd bementünk a sátorba, beszélgettünk és közben megkínáltak gin tonikkal, amit elfogadtam. Elég erősre sikeredett, szóval fél liter után beütött” – kezdte a történetet a lány.

Fotó: TikTok

Elmondása szerint Azahriah tette meg az első lépéseket felé.

Emlékszem, kb. két méterrel Ati előtt álltam, aki egyszer csak hirtelen fogta magát, elkapott majd odahúzott maga mellé, és elkezdte simogatni a combom. Meglepődtem elég rendesen, mondom csóri, tényleg jó sokat ihatott. Utána mondta, hogy megy hátra wc-re, erre Desh is ment utána, utánuk pedig a barátnőm, de én maradtam, mert nem voltam kíváncsi, hogy wc-znek. Majd jött barátnőm, hogy szól az Ati nekem, mert hiányol. Hátramentem, megölelt, és mondta, hogy minek üldögélek ott egyedül. (…) Majd Ati hátrahívott a wc mögé, hogy ő mondani akar valamit, erre adott egy homlokpuszit, majd lekapott, a többit meg hát na, tudod jól ” – írta a lány, aki azt is kiemelte, hogy az eset után valaki feltörte a Facebookját, innen szivárogtak ki a beszélgetések.

Fotó: Instagram