Anya Taylor-Joy még a hónap elején posztolt egy közös képet a szupermodell barátnőjével, Cara Delevingne-vel. A képen a két sztár egy zöld trutyival feltöltött, felfújhatós gyerekmedencében álldogál, ami önmagában is elég mókás elgondolás, de ez nem volt még elég számukra, hiszen mindketten állatos kezeslábast húztak a furcsa közös fotóhoz.

A rajongók ezek után találgathatták, hogy ezt végül is mi indokolhatta, de A vezércsel főszereplője most egy műsorban elárulta, hogy mi állt a bohóckodás hátterében. Elmesélte, hogy ezek tulajdonképpen stresszlevezetésként szolgálnak, hiszen minden alkalommal, amikor Anya valami számára rémisztő dolgot művel, akkor utána szereti megjutalmazni magát azzal, hogy valami igazán vicceset csinál.

„A díjátadók rémisztőek. Csodálatosak persze, de nem olyanok, amik mindennaposak, ezért hoztam magamnak egy olyan szabályt, hogy ha valami félelmetes dolgot kell csinálnom, akkor utána valami olyan hülyeséget is művelek, amire egész életemben vágytam” – avatta be a titokba a követőit a színésznő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy) által megosztott bejegyzés