Az izomceleb egy vélhetően ártatlannak vélt, érzelmektől teli fotót osztott meg az Instagram-oldalán, amiben azt ecsetelte, hogy mennyire hiányzik neki a nagymamája által elkészített vasárnapi ebéd (húsleves és rántott karaj). Berki Krisztián a posztja alatt azt is elárulta, mit nem adna egy ilyen vasárnapért, de erre nincs lehetőség…

Fotó: Bors/Végh István

Nagymamám mindig azt mondta: fiam, amíg húsleves és rántott karaj van az asztalon, addig nagy baj nem lehet. Gyermekkoromban minden vasárnap Berki nagymamánál volt az ebéd. Húsleves nagymama által dagasztott cérnametélttel, rántott husi (többnyire karajból), és valami korábban elrakott házi savanyúság. Természetesen akkoriban minden asszony sütött is valamilyen ellenállhatatlan süteményt! Mit nem adnék egy ilyen vasárnapért…” – írta Krisztián a posztjához, amihez özönlenek a kommentek.

A hozzászólók nem finomkodtak, többen is rászálltak Mazsira, miért nem csinál ilyen ebédet…

Mutatunk pár kommentet:

  • Az az asszony ne piacozzon itt az Instán, hanem rakjon neked oda egy jó házi húslevest.
  • Ezeket a feleséged is el tudná készíteni! Ez nem kortól függ. Nálunk minden vasárnap ilyen ebéd van.
  • Erre van egy jó feleség is, aki ezeket meg tudja csinálni.
  • A nők munka mellett sütnek-főznek, nem tűntek el az ilyen asszonyok. Az, hogy a te körödben a nők nem sütnek-főznek, hanem inkább kaját rendelnek, hát ilyen is van, de azért hidd el, a nők többsége főz a családban. Én is.
  • Mazsi nem teremt elő neked ilyen vasárnapot?