Most telt be a pohár, súlyos döntést hozott Károly király

Ezzel vége lehet Harry herceg játszadozásainak? Az uralkodó nagyon szomorú, ezért határozta el magát!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.10.
Harry III. Károly király szomorúság döntés unokák

III. Károly király állítólag elhatározta, hogy felkeresi Harry herceget. Nem feltétlen azért, hogy a fiával rendezze a helyzetet, sokkal inkább, hogy jó kapcsolatot tudjon ápolni az unokáival, Archieval és Lilibettel. Az uralkodó „nagy szomorúságot” érez amiatt, hogy szinte nem is ismeri a gyerkőcöket.

King Charles & Queen Camilla at the Chelsea Flower Show in London, UK.
Az uralkodó békére törekszik! Fotó: i-Images/eyevine

Egy királyi kommentátor szerint Károly a rákdiagnózisa után eszmélt rá, hogy muszáj lépnie, mivel „nem lesz örökké a közelben”. Ez pedig azt jelenti, hogy soha nem fogja teljesen kiiktatni Harryt az életéből, még akkor sem, ha a herceg besározza a királyi családot – írja a Mirror.

A család mindig is fontos volt a király számára. Emlékszik saját, kissé megtört gyermekkorára, mivel a szülei mindig a saját kötelezettségeiket helyezték előtérbe. Nagy szomorúság számára, hogy nem ismeri jobban Archie-t és Lilibetet. Ez az oka annak, hogy soha nem fogja megszakítani a kapcsolatot Harryvel. Meg akarja ismerni a gyerekeket és részt akar venni az életükben, amíg még elég fiatalok ahhoz, hogy tanulhassanak tőle

– nyilatkozta Ingrid Seward, aki szerint az uralkodónak elege van a videóhívásokból, személyes kötelékre vágyik. Abból is látszik, mennyire komolyan gondolja a közeledést, hogy nemrégiben szívhez szóló ajándékot és képeslapot küldött Lilibet születésnapjára. Úgy érzi, ideje pótolni az elvesztegetett időt!

Harry, Meghan és gyermekeik Kaliforniában élnek azóta, hogy 2020-ban mintegy kiváltak a királyi családból. A házaspár többször nagy port kavart a sárdobálós interjúival, így feszültté vált a helyzet a családtagok között. A hírek szerint Vilmos nem ennyire elszánt a békülést illetően, stresszforrásként tekint a testvérére, ezért távol akarja őt tartani a rákbetegséggel küzdő feleségétől, akinek nyugalomra van szüksége a gyógyuláshoz.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás