„Kinyílt egy térdimenzió kapu” – Összeesküvés-elméleteket szül a budapesti luxusház rejtélye - Videó

A luxusház lakói akár misztikus jelenségek miatt is felszívódhattak, de vannak, akik szerint azért tűntek el a tulajok, mert nyertek a lottón.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.
Urbex luxusház Budapest

Az egész országot a budapesti luxusház rejtélye foglalkoztatja. Évekkel ezelőtt, sietve tűntek el az ingatlan lakói; hátrahagytak egy köteg iratot, autót és számítógépeket, sőt, még a félig megivott borokat is a hűtőben. Rengetegen találgatnak, hogy hova tűnhettek a lakók, akikről még a szomszédjaik sem tudnak semmit.

A luxusház konyhája / Fotó: A Felfedező

A luxusházat A Felfedező néven ismert urbexes fedezte fel. 

Kinyílt egy térdimenzió kapu és a tulajdonost beszippantotta a múltba

A Metropol TikTok videója alatti kommentszekcióban rengeteg teória olvasható arról, hogy vélhetőleg mi történhetett a lakókkal. Íme néhány közülük: 

Két opció lehetséges; spontán kinyílt egy térdimenzió kapu és a tulajdonost beszippantotta a múltba, 1745-be. A másik pedig, hogy Budapesten elfogta őt a NAV és jelen pillanatban börtönben ül adócsalásért, 14 évig.

Szerintem elmentek bevásárolni.

Iratok az asztalon / Fotó: A Felfedező

Sitten vannak.

Balesetben meghaltak.

Vettek egy jobb kulipintyót, ennyi.

Nyertek a lottón.

"Állnak az M0-s autóúton" - vélekedik egy másik hozzászóló.

"Lehet közülük húztak ki valakit az ajkai tóból" - írja egy másik kommentelő.

Mindent hátrahagytak a lakók / Fotó: A Felfedező

Mi az urbex?

Az urbex az urban exploration rövidítése, ami fordításban városfelfedezést jelent. Az urbex egy elterjedt szabadidős tevékenység, aminek már saját szubkultúrája van. A városfelfedezés lényege, hogy elhagyatott, lepukkant, romos vagy éppen működő, de elzárt ember alkotta helyekre vagy tárgyakhoz jussunk el. Az urbexesek célpontjai lehetnek például elhagyatott városok, gyárak, kórházak, elmegyógyintézetek, börtönök, csatornahálózatok, alagutak, katakombák, ipari és katonai létesítmények, vagy éppen magára hagyott parasztházak, tanyák. Az urbexesek az íratlan szabályukhoz hűen nem árulják el, hogy pontosan hol található az a bizonyos épület, ahol jártak, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt. 

Nézd meg a Metropol videóját az elhagyatott luxusházról!

@metropol.napilap Baljós nyomokra bukkantak egy budapesti luxusházban! Titkos ügyletek helyszíne lehetett a luxusház, ahonnan sietve menekültek el a lakók. #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou #metropol #elhagyatotthaz #urbex #afelfedezo #rejtely #luxushaz ♬ eredeti hang – Metropol - Metropol

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás