Stana Alexandra kitálalt, mi történt valójában Marics Petivel

A TV2 Titkok Ramónával hetedik epizódjában az ismert táncosnő mesélt kendőzetlen őszinteséggel Marics Petiről, a házasságáról és a Dancing with the Starsról. Stana Alexandra elárulta azt is, hogy Krausz Gábor vagy Marics Peti az ügyesebb táncos.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.07.31.
Stana Alexandra Marics Peti Lékai-Kiss Ramóna Dancing with the Stars

Stana Alexandra volt a vendége a TV2 Titkok Ramónával című podcast legújabb adásának. A csinos táncosnő elmesélte, hogy számára miért volt az utolsó évad nagyon különleges.

Stana Alexandra
Stana Alexandra Marics Petiről és a Dancing with the Starsról mesélt a TV2 Titkok Ramónával című podcastjében (Fotó: TV2)

Krauszék megérdemelték a győzelmet

Szandi a Dancing with the Stars első évadától szerepel a műsorban, ám idén úgy érezte, nem az első hely bezsebelése volt a legfontosabb. Lékai-Kiss Ramóna kérdésére, amely szerint szakmai szemmel Krausz Gábor vagy Marics Peti a jobb táncos, egyértelműen rávágta, hogy Marics Peti!

Nagyon szeretem a Gábort és az Annát is, és azt sem kérdőjelezem meg, hogy a műsor alatt Gábor nagyon sokat fejlődött. Tudom, hogy reggeltől estig bent voltak a próbateremben, és nagyon jó volt látni, ahogy lépked előre, de táncos szakmai szemmel Dani és Peti is jobban táncolt technikailag, mint a Gábor.

„Ezzel semmi baj nincsen, hiszen ebben a műsorban a fejlődést, a történetet és az életutat is értékeljük, és örülök, hogy ez a boldogság megillette őket.”

Stana Alexandra szerint a Dancing with the Starsban nem is feltétlenül a győzelem a lényeg, bár nyilván ez az elsődleges cél. S hogy a romantikus történet miatt nyert-e Krausz Gábor és Mikes Anna? Erről így nyilatkozott:

Azt gondolom és tapasztalom az emberekről, hogy együttérzőek. Ha valakit nagy trauma ér, akkor szeretik azt érezni, hogy az élet kárpótolja őt valamivel. Szeretik megsegíteni és szurkolni is neki. Biztos, hogy nagyon szurkoltak a Gábornak, hogy járjon neki ez a boldogság, hiszen a vak is látta, hogy ott szikra van közöttük az Annával.

Stana Alexandra
Stana Alexandra minden koreográfiát meg tudott valósítani Marics Petivel, amit megálmodott (Fotó:  TV2)

Stana Alexandra táncosként már elérte a céljait

Szandi kiemelte, hogy sokkal nagyobb célok vezérelték az idei évadban, mint az első hely, és nem érintette rosszul, hogy nem hozta el a trófeát, mert örült Krausz Gábor és Mikes Anna sikerének: „Én táncosként már bizonyítottam, elértem a karrieremben azt, amit szerettem volna. Nekem sokkal érdekesebb volt az évadok során, hogy hogyan tudok együttműködni a különböző emberekkel és karakterekkel, illetve hogyan tudom kihozni belőlük azt, ami az én kreatív koreográfus világomban jelen van.”

A szakdolgozatomat is erről a témáról írtam, konkrétan a Dancing with the Stars-ról, hogy több különböző testalkattal, egyéniséggel rendelkező emberből hogyan tudom kihozni a maximumot, hogy a döntőig jussunk. A versenyszellem nyilván ott van, de amit Petivel szerettem volna megcsinálni, azokat véghez vittem. Azokat a koreográfiákat, amiket megálmodtam, pontosan úgy, ahogy én akartam, azt meg tudtam valósítani vele. Nekem ez sokkal nagyobb katarzisélmény volt koreográfusként, pedagógusként, emberként és barátként is. Elégedett vagyok, ez egy nagyon felemelő évad volt!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás