Kandász Andrea elárulta, miért van gipszben mindkettő keze

A műsorvezető még pénteken jelentette be, hogy két keze is gipszben van. Kandász Andrea most elmesélte, mi is történt vele, és miért is került kórházba.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.07.01.
Kandász Andrea gipsz baleset

Kandász Andrea pénteken rémisztő videóban számolt be arról, hogy súlyos baleset érte. Ugyanis mindkét keze gipszben van jelenleg is, persze rengeteg rajongója írt neki aggódva, hogy mi történt vele! Akkor csak annyit lehetett tudni lánya kommentjéből, hogy biciklibalesetet szenvedett a műsorvezető. 

Kandász Andrea
Kandász Andrea mindig a dolgok jó oldalát igyekszik nézni (Fotó: archív / Hot! magazin)

Azonban pár órája egy hosszabb posztban részleteket is elárult jelenlegi állapotáról, ami láthatóan a jókedvét egy cseppet sem törte meg.

Drágáim! A szerencse lánya vagyok. Távirati stílusban diktálva üzenek, mi történt! Megható az a szeretet, amit tőletek kapok. Hálásan köszönöm! Egyelőre nem tudok válaszolni. Csak a bunyó megy! 1 hete bringaúton a saját sávomban nekem jöttek. Röpülés, mindkét alkarom eltört. Fájdalom, de óriási öröm, hogy nem a fejem csapódott be. Azóta is hálás vagyok a jó Istennek, a Sorsomnak ezért. Úgyhogy vigyorgok

– írta Andi, aki azt is elmondta, hogy nagyon jó kezekben volt az Uzsoki kórházban, ahol a jobb karját műteni kellett, de hamarosan használni tudja.

Már az otthonában gyógyul Kandász Andrea

A hosszú bejegyzésében a műsorvezető azt is elmondta, hogy már otthon gyógyul, de sajnos egyelőre nem tud egyedül semmit csinálni. 

„Nem tudtam, hogy milyen nagy probléma lehet akár egy fogmosás, viszketés vagy egy falat kenyér bejuttatása a számba. A legnagyobb nehézséget mindig is a segítség kérése és a türelem jelentette számomra. Nem ment. Hálás vagyok azért, hogy most megtanulom, és szerencsés, mert van kitől segítséget kérnem. Köszi a családomnak a sok-sok türelmet, humort, sokat nevetünk... Magamon... És vigyorgok. Okom van rá. A szerencse lánya vagyok. Nem igaz? (Bocsi Szidnikém! Sydney van den Bosch) A fotók a műtétem előtti percekben készültek. A héten jövök majd élőben is, és hozok új tartalmakat is balesetem előttről. Nektek, persze segítséggel. Ripsz-ropsz meggyógyulok” – zárta a bejegyzésében Kandász Andi.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás