„Már sosem tudhatjuk meg” – Gregor Bernadett élő adásban árulta el, miről mondott le

A színésznő a Mokka vendégeként mesélt arról, hogyan éli meg, hogy fiai kezdenek kirepülni a fészekből. Szóba került az is, Gregor Bernadett látta-e magát lányos anyaként...



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.07.09.
Módosítva: 2024.07.09.
Gregor Bernadett TV2 Mokka színésznő

Meglepő, mégis igaz, hogy a gyönyörű magyar színésznő, Gregor Bernadett kisebbik fia, Álmos a hétvégén már a 18. születésnapját ünnepelte, vagyis belépett a nagykorúak táborába.

Gregor Bernadett
Gregor Bernadett nagyon közel áll a fiaihoz (Fotó: Szabolcs László)

Abba még megdöbbentőbb belegondolni, hogy Berni nagyobbik, első házasságából született gyermeke, Bence pedig már 29 éves lesz, a színésznőn ugyanis látszólag nem fog az idő. Gregor a TV2 Mokka hétfői adásának vendégeként mesélt arról, milyen a kapcsolata a fiaival, valamint arról is mesélt, hogyan éli meg, hogy nem született lánya.

„Vessetek a mókusok elé, de én nagyon élvezem azt, hogy ahogy ők önállósodnak, úgy én kezdem a szabadságomat visszanyerni. Mert azért a szülőség együtt jár egy néha bizony szorongató felelősségérzéssel, de azáltal, hogy azt látom, hogy állnak a lábukon, működnek egyedül is, nélkülem is, és az, hogy múlt héten például le tudtam menni öt napra a Balatonra, az már nekem nagy dolog” – kezdte Berni a két műsorvezetőnek, Orosz Barbarának és Pachmann Péternek. 

Gregor azt sem titkolta, szeretné, ha a gyerekei normális, önálló, felnőtt férfiak lennének, ő pedig szíve szerint a védőháló szerepét töltené be az életükben, de végig abban bízik, hogy a két fiú megtanul egyedül egyensúlyozni a magasban

Gregor Bernadett már elfogadta, hogy nem lesz lányos anyuka

A színésznő őszintén mesélt arról a Mokka stúdiójában, hogy 40 pluszosan még volt egy olyan gondolata, hogy kipróbálná, milyen egy kislány haját fésülgetni, majd végignézni, ahogy nővé cseperedik, ám mára tudatosította magában, hogy ez neki nem adatott meg.

„A lelkem mélyén tudom, hogy fiús anyuka vagyok. Nagyon erős a fiaimmal a kapcsolódás, hogy hogy lett volna másképp, azt már sosem tudhatjuk meg” – ismerte el a néhai Gregor József lánya, aki azért is örült ennyire a balatoni kiruccanásnak, mert az egész nyara tele van fellépésekkel.

Az interjú végén Orosz Barbi természetesen feltette a nagy kérdést Gregor Bernadettnek: mi a helyzet az ő magánéletével? Nos, a színésznő meglehetősen sejtelmesen fogalmazott.

„Még meghatározni sem szeretném a párkapcsolati státuszomat, majd meglátjuk, hogy mit hoz az élet. Saját magamat ismerve én azért egy érzelmes nő vagyok” – zárta rövidre a témát Berni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás