Gregor Bernadett: „Nem félek tőle, hogy kirepülnek a gyerekeim”

Gregor Bernadett őszintén vallott gyerekeivel való kapcsolatáról és pályafutása nehézségéről.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.14.
Módosítva: 2024.05.14.
komfortos játszik Gregor Bernadett színház szerep

Gregor Bernadett huszonhárom éves kora óta édesanya, mint mondja, rengeteg mindent csinál egyszerre, nem fér bele az idejébe, hogy régi skatulyákkal foglalkozzon.

Gregor Bernadett
Gregor Bernadett igazi közege kizárólag a színház Fotó: Knap Zoltán

Jó kapcsolata van a gyerekeivel

A csinos színésznő egyik gyereke hamarosan 18 éves lesz, míg másik fia már 29 éves.

Még kimondani is döbbenetes, hogy ennyi idősek, de ez így van rendjén. Én egyáltalán nem félek tőle, hogy kirepülnek, ez az élet rendje, hogy menjenek előre, álljanak ki és vállaljanak felelősséget saját magukért. Nagyon jó viszonyban vagyok velük, nem rémiszt meg, hogy felnőnek.

Berni elmesélte, hogy korábban beskatulyázták, de ez minden fiatal színésznővel így van. 

„Mindenkinek vannak olyan skatulyái, amibe nem bánja, ha beleteszik. Engem a szép nő szerepbe tettek, amiről mindig azt mondtam, hogy ez részemről kitarthat jó sokáig. Ugyanakkor most már jó érzés az is, hogy évek óta nyugodt szívvel nyitom meg a híreket reggelente, mert tudom, hogy már nem leszek benne.”
S hogy zavarta-e, hogy híres ember gyereke, elárulta: ez nem volt hatással a karrierjére.

Édesapám operaénekes volt, ami egy nagyon más műfaj, ráadásul ő férfi volt, én meg nő vagyok. Amikor bekerültem a mély vízbe és főszerepeket kezdtem játszani a Nemzeti Színházban, akkor nem hiszem, hogy bárki azon gondolkodott volna, hogy kinek a lánya vagyok. Soha nem éreztem még az összehasonlítgatást sem, ezzel nekem nem volt dolgom.

Gregor Bernadett
Gregor Bernadett gyerekei már felnőttek Fotó: Szabolcs László

Nem komfortos kamerák előtt

Gregor Bernadett bevallotta, hogy neki a színház az igazi közege. 

Visszaléptem a tévétől, nem érzem jól magam ott. A színházban játszom nagy szerepeket, kicsiket, vidámat és szomorút egyaránt, ebben tudok maximálisan kiteljesedni. Én nem vagyok olyan személyiség, aki önfeledten mókázik show-műsorokban. Régen rengeteget szorongtam emiatt, de egy idő után rájöttem, hogy nem nekem való és ami feszélyez, azt nem szabad erőltetni. Körülbelül 6-7 éve visszaléptem a rivaldafényből és csak a színház van, ami nagyon boldoggá tesz. A színház sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet biztosít

– fogalmazott a színésznő a Mokkában. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás