Szikora Róbert: Fájdalmas emlékek is felszakadtak bennünk a Hungária koncerten

A Máté Péter-díjas énekes fantasztikus élménynek élte meg a szombati koncertet Fenyő Miklós, Dolly, és Novai Gábor társaságában. Szikora Róbert elmondta, hogy rengeteg szeretetet kaptak a közönségtől, és hálás a maradandó élményért.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.06.03.
Szikora Róbert Hungária koncert

Szombaton tartotta meg a Hungária zenekar a Most vagy soha! címmel rendezett bulit a Puskás Arénában, ahol a hetvenes-nyolcvanas évek ikonikus megaslágerei csendültek fel, mint a Micsoda buli, vagy akár a Csókkirály. Fenyő Miklós, Dolly, Szikora Róbert és Novai Gábor bebizonyította, hogy még mindig olyan bulit tudnak csinálni, amitől leszakad a plafon.

Szikora Róbert, Dolly, Fenyő Miklós és Novai Gábor
Szikora Róbert, Dolly, Fenyő Miklós és Novai Gábor garancia volt a sikerre Fotó: Teknos

A kvartettből Szikora Robi két nappal a frenetikus koncert után adott interjút a Metropolnak, aki még mindig a szeretet és a fantasztikus élmény hatása alatt van.

„Első pillanatra az jut eszembe, hogy megható volt az a szeretetcunami, ami ömlött a színpadra. Persze tudom, hogy ez azoknak a zenéknek szól, amikre az emberek akár először csókolóztak, buliztak, vagy ébredtek rá a világra. Persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy rengeteg fiatal is volt a koncerten, akik a szülőktől örökölték a Hungária szeretetét” – kezdte a beszámolóját mosolyogva a Máté Péter-, Emerton-díjas zenész. 

Szikora Róbert: Sajnos ők már nincsenek közöttünk 

A fantasztikus koncertélmény mellett azonban sajnos egy kis fájdalom is vegyült a fellépésbe. Mert a sok pozitív energia mellett, amellett nem lehet elmenni, hogy eredetileg hat tagot számlált a Hungária együttes.

Nem tudom elégszer kifejezni mennyire szerencsések vagyunk, hogy másodjára is teltházban zenélhettük, ugye még '95-ben először a Népstadionban. Rengeteg emlék szakadt fel bennünk, ami egy kis fájdalommal is vegyült, mert eredetileg Kékes Zoltánnak, és Fekete Gyulának is ott kellett volna lennie ezen a fantasztikus eseményen. De sajnos ők már nincsenek közöttünk, így kettős emberhátrányban léptünk pályára. Boldog vagyok azonban, mert csodálatos volt minden pillanata

 – zárta a gondolatait Szikora Róbert.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás