Egy év után újra találkozott Házasság első látásra Enikő és Peti

Egy év telt a TV2 realityjének forgatása óta, ez idő alatt Enikő és Peti nem tartották a kapcsolatot egymással. A Házasság első látásra szereplőinek most a Szerencsekerékben kellett egy párt alkotniuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
Szerencsekerék Peti Házasság első látásra Enikő

Enikő és Peti kapcsolata bár reményekkel telve indult a TV2 Házasság első látásra című realityjében, mégis válással végződött. A műsor után a két szereplő adott a másiknak még egy esélyt, de ez nem tartott sokáig, azóta nem is beszélnek igazán egymással. Egy évvel a forgatás után most örülhettek a rajongók, mert újra együtt láthattuk a párost a képernyőn, a Szerencsekerékben ugyanis egy csapatban kellett képviselniük magukat.

Enci és Peti Házasság első látásra
Házasság első látásra Enikő és Peti kapcsolata válással végződött műsorában (Fotó: TV2)

A Házasság első látásra egykori párosa közömbösek egymás iránt

Enikő a Szerencsekerékben elárulta, a távolságtartás ellenére nincs harag köztük: Én azt gondolom, hogy mind a ketten fogunk tudni emberként viszonyulni a másikhoz. Azt nem mondom, hogy meg fogjuk kérdezni, hogy kivel mi történt abban az egy évben.”

Tehát nem olyan a kapcsolatunk, hogy bármelyikőnket is érdekelné a másiknak a magánélete vagy az, hogy épp mi történt vele ebben az egy évben, de maximálisan úgy gondolom, hogy tudunk egy légtérben maradni.

A vetélkedőben mindezt bizonyították is. Az egykori pár egyébként korábban a Tények Pluszban is elmesélte, hogy távolságot tartanak egymástól, mert bár a kísérlet mindkettejük számára tanulságos volt, nem úgy ért véget, ahogy eredetileg szerették volna. Mindenesetre érdekes fordulatot tartogatott számukra a sors, hiszen ennyi időn keresztül még csak nem is érdeklődtek egymás iránt.

A többi házaspár is szerencsét próbált

A héten a Szerencsekerék stúdiójában Csabi és Gyöngyi is felpörgették már a hangulatot, illetve Petra és Andris párosa is igazolta, hogy tudnak ők egy csapatban is működni, ha akarnak. Az ő kapcsolatuk rendkívül viharos véget ért, de azóta már másképp tekintenek a kísérletre, és jóban is vannak.

Ha valami átalakul már abba, hogy tudunk rajta nevetni és együtt nevetni, nem egymáson, akkor megérte. Úgyhogy ezt tanácsolom mindenkinek

 fogalmazott Andris.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás