Kiderültek Rúzsa Magdi és Rubint Réka adóbevallásának a részletei, ennyit kaszáltak 2023-ban

A pénz nem jön könnyen számukra sem.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.05.25.
adóbevallás Rúzsa Magdi Rubint Réka

Hatalmas sztárgázsikról, egyre növekvő bevételekről és jólmenő vállalkozásokról tanúskodnak a magyar hírességek adóbevallásai. A 2023-as év kivételesen sikeres lett többeknek is, azonban a pénz nem jön könnyen számukra sem.

20220327_Rubint Réka alakreform edzés _NYH_DF_KM-8934
Rubint Réka évi több bel- és külföldi tábort tart a fellépései mellett, valamint elindított a saját videótárát és online edzései is vannak Fotó: Dodó Ferenc

Éjszaka is alig tudok kikapcsolni, és ez nem feltétlenül jó, de amit csináltam, abba nem 100, hanem 200 százalékos munkát raktam. Úgyhogy 365 napból szerintem 350-et nonstop dolgozom

 - nyilatkozta a Tények Plusznak Rubint Réka, aki évi több bel- és külföldi tábort tart a fellépései mellett, valamint elindított a saját videótárát és online edzései is vannak. A cége 31 millió forintos profittal zárta a tavalyi évet, a 218 millió forintos nettó forgalom után. A rengeteg befeketett energia az előző évhez képest 43 százalékos növekedést jelentett számára. 

Az eddigi nyilvános adatokból az is kiderült, hogy Rúzsa Magdi biztosan az élvonalban van, ami a növekedést és a vagyont illeti. 2022-höz képest majdnem megduplázta a bevételét tavaly, 389 millió forintot keresett a kft-je, amiből 59 millió forintot profitált.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás