Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került





Meglepő vallomást tett az énekesnő.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.05.06.
Módosítva: 2024.05.06.
sport futball Ferencváros

Pénteken nagyszabású ünnepséggel emlékezett meg a Ferencvárosi Torna Club az alapításának 125. évfordulójáról. A rendezvényen Miklósa Erika is beszédet mondott, akinek az édesapja Fradi-drukker futballbíró volt, így ő szinte beleszületett a „fradiságba”, már kislányként focizni tanult tőle.

Fotó: Facebook

Csinált nekem egy kis kaput, Buksi és Picúr kutyáinkkal beállított engem oda, ő pedig finoman rúgta a labdát, én meg vetődtem…

– idézte fel gyerekkori emlékeit Facebook-oldalán az operaénekes, hozzátéve, hogy nagyon szerette apukájával a közös focikalandjaikat, amelyek idővel még izgalmasabbakká váltak, mivel megesett, hogy menekülniük kellett a mosdóablakon keresztül a vesztes csapat dühös drukkerei elől, akik a bíró fejét követelték.

Kiderült az is, hogy lényegében a házassága is a Fradin múlt. Amikor megismerkedtek a jelenlegi férjével, Zsolt egyszer csak megkérdezte tőle, hogy melyik csapatnak szurkol. 

Hú, gondoltam, lehet, hogy ezen múlik a közös jövőnk. Fogalmam sem volt, hogy ő kinek drukkol. De kihúztam magam, és a szemébe mondtam: »Hát természetesen a Fradinak!«

Mire a férfi rámosolygott, amiből rögtön tudta, hogy van jövője a kapcsolatuknak. Azóta együtt járnak Fradi-meccsekre. 

Miklósa Erika elárulta azt is, hogy egykor Nyilasi Tibor volt a kedvence, akivel a mostani évforduló alkalmából egy közös kép is készült.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás