Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó





Összecsomagolt, és családostól elhagyta az országot a Groovehouse énekesnője. Judy és szerettei meg sem álltak Amerikáig, a napsütötte Miamiba repültek.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.04.25.
judy Miami Beach szerelem meglepetés

Lassan egy éve, hogy válása után újra rátalált a szerelem a népszerű énekesnőre. Ámor nyila akkor találta el, amikor a legkevésbé számított rá, Judy eleinte nem is tudott vele mit kezdeni. De végül Krisztián elnyerte a szívét, s az egykori barát szépen belesimult az életébe. 

Judy és párja Krisztián
Judy Miamiba repült szerelmével a szülinapja alkalmából. (Fotó: Facebook)

Judy megmutatta romantikus oldalát

A Groovehouse énekesnője és szerelme közt nagy az összhang, nagyon sok mindenben hasonlítanak, hasonló az értékrendjük is. Sőt, még a hobbijuk is ugyanaz: mindketten imádnak utazni. Tavaly a sztáranyuka ciprusi utat kapott Krisztiántól, ahová Párizsból repültek. Most pedig Judy lepte meg párját, Miamiba utaztak együtt, természetesen Majszi is velük tartott. Az énekesnő meglepő módon kitárta a szívét nemcsak kedvese, hanem a követői előtt is.

Kívánom,hogy sose fogyjon el a szeretet, hogy az ajkaid évtizedek múlva is ugyanúgy csókoljanak, mint most – írta Facebook-oldalán Judy, majd folytatta: Hogy egymás közelében mindig ugyanezt a biztonságot és megnyugvást érezzük majd.” 

Kívánom, hogy minden álmod válóra váljon, és mindennek a részese lehessek. Hogy a kötelék egyre szorosabb legyen, de ne fojtson el semmit kettőnk között. Hogy ne féljünk kimondani semmit, de megtegyünk mindent a másikért. Kívánom, hogy mindig legyen eszközöm, amivel felcsiszolhatom benned a vágyat, az akarást, a tettrekészséget. Kívánom, hogy kívánjalak idősen remegve, de teljes szívemből.

„Hogy a köztünk lévő tűzből másoknak is jusson szikra. Kívánom, hogy a lehető legtöbb időt tölthessem el veled nevetve, táncolva, buktatókat átlépve, de erősebben, teljesebben. Hogy fejlődést hozzak a lelkednek, úgy ahogy te emeled az én lelkem is egyre magasabbra. Hogy a szerelmünk érjen el a csillagokig, és a tengernyi csillag között ragyogtassa tovább az eget. Kívánom, hogy mindez teljesüljön Veled! Nagyon szeretlek!





 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás