Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő





Nyertes Zsuzsa boldogabb nem is lehetne, májusban végre megtörténik, amire évek óta vár.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.04.24.
Módosítva: 2024.04.24.
Nyertes Zsuzsa esküvő örömhír

Hatalmas az öröm és a készülődés Nyertes Zsuzsa családjában, esküvőre készülnek. Mint ismert, a 65 éves korában is fantasztikus formában lévő színésznő 40 éve halogatja, hogy hivatalosan is összekösse életét szerelmével. Mindig közbejött valami, mostanra úgy vannak vele, mindennek meg van az ideje… Az idő úgy látszik, elérkezett, mert Bodrogi Gyula 90. születésnapi gálaestjén a Metropolnak elárulta: május 21-én eljön a nagy nap, gyönyörű ruhába öltöznek kedvesével. 

Nyertes Zsuzsa és párja
Nyertes Zsuzsa és párja esküvőre készülnek (Fotó: Markovics Gábor)

Nyertes Zsuzsa: Biztos sírni fogok az esküvőn!

A 65 éves színésznő még tinilányként szeretett bele Attilába, de szerelmüket azóta sem pecsételték meg. De Nyertes Zsuzsa nem bánja, még akkor sem, ha 30 éves lánya hamarabb férjhez megy. 

„Nem zavar, ugyanolyan örömmel készülök, készülünk Zsuzsó esküvőjére, mintha az enyém lenne” – mesélte boldogan lapunknak a díva. „Mert örülök, hogy olyan vejem lesz, aki tényleg szereti a lányomat, aki tiszteli, becsüli és őszintén szereti, számomra ez a legfontosabb. Alig várom a nagy napot, remélem, tényleg olyan lesz, amilyet megálmodott magának. Az biztos, hogy a Bodrogi Gyulától 33 éve kapott rózsafüzér most is, mint életem minden nagy eseményénél, ott lapul majd elrejtve a melltartómban, mert az a kabalám! Az is biztos, hogy sírni fogok. Mi mindent megteszünk ezért, hogy sose felejtse el az esküvőt, ez lesz az ő nagy napja, megérdemli! Ő a mi életünk boldogsága, és most már az unokánk is, aki már kilenc hónapos!”

Arról is kérdeztük a népszerű színésznőt, milyen ő, amikor nagymamaszerepben van.

Imádok nagymama lenni, bár sosem gondoltam, hogy ilyen hamar nagyi leszek. Imádom az unokámat, szerintem el is kényeztetem majd, na de nem ez a nagyszülők dolga? Az a jó, hogy bolondozhatok a kicsivel, a gyermeknevelés felelőssége már nem az enyém. Alig várom, hogy Olcsi nagyobb legyen, biztos gyakran bejelentkezem majd, de azt elhatároztam, hogy nem olyan leszek, aki mindenbe beleszól, és biztosan nem érkezem a lányomékhoz majd bejelentés nélkül. Bízom benne, hogy az unokámmal is ugyanolyan jó kapcsolatom lesz, mint a lányommal, hogy nyugodt szívvel bízhassa majd rám!

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás