Házasság első látásra: Hilda tiszta vizet öntött a pohárba, ezt gondolja Petráról





Véget ért a Házasság első látásra, a nézők azóta is lázban égnek, mi történhetett a szereplőkkel a forgatások óta. A reality egyik legnagyobb port kavart viharát Petra és Hilda konfliktusa okozta, amelynek kapcsán most Góbi Hilda is elmondta véleményét.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.29.
konfliktuskerülő Petra Hilda Házasság első látásra Laci

Hilda és Laci mindenkit meglepett a Házasság első látásra fináléjában, bár a válás mellett döntöttek, a házasságon kívüli kapcsolatra mindketten igent mondtak. Hildának az adások alatt nem volt könnyű dolga, hiszen nem csak a kapcsolatépítés volt a cél, hanem több esetben a kialakult konfliktusok elsimítása is. Petrával való összetűzésük a kommentelőket is nagyon megosztotta.

Hilda
Hilda üzenetben kért bocsánatot Petrától  (Fotó: Ripost)

Nem minden az, aminek látszik

Hilda lapunknak adott interjújában elárulta, hogy ő alapvetően konfliktuskerülő.

Nem szeretek senkinek a fejére olvasni semmit, én inkább azt preferálom, hogy üljünk le, beszéljük meg. Petra ugyan beszámolt a Lacival való találkozásáról, de nem ment bele részletekbe. Én azonban ezt elfelejtettem. Nem azért csináltam, hogy őt megalázzam, hanem, mert nem emlékeztem rá és ilyen formán nyilván kiakadtam. Annyi minden történik a forgatás alatt, a nézők pedig csak a töredékét látják. Rossz volt a tévében szembesülni vele, hogy Petra tényleg megemlítette a flörtölést, én pedig úgy tűntem, mint aki letagadja és meghazudtolja őt.

Hilda elmesélte, hogy amikor ez számára is egyértelművé vált, üzenetben kereste meg Petrát és utólag bocsánatot kért tőle. 

„Az, hogy kifejeztem nemtetszésemet az adott szituációban, nem bánom, mert akkor úgy éreztem jogosnak, hogy nem volt fair, ahogy Lacival viselkedett. Egy flört mögé gondolhatok bármit, én egyszerűbb dolgokra gondoltam, mint ami egyébként történt. A követőimnek, akik kedveltek, viszont kiábrándító volt, hogy nyilvánosan hazugnak neveztem, közben meg én tűntem hazugnak, népharag zúdult rám. Nem akartam őt bántani, egyszerűen félrement az infó.”

hilda laci
Hilda alapvetően konfliktuskerülő (Fotó: TV2)

A kulisszák mögött más is történik

Hilda bevallotta, hogy kamerák előtt nem olyan könnyű természetesen viselkedni:

Egy forgatás nagyon sok energiát elvisz, főleg munka mellett, borzasztóan elfáradtam a végére. Engem az elején még feszélyezett a kamerák jelenléte, civilként ehhez nem voltam hozzászokva. Nehéz úgy kapcsolatot építeni, hogy figyelik minden szavadat, mozdulatodat és közben veszik is. Viszont aki mer, az nyer, én így élem az életem. Amikor jelentkeztem, nem volt veszíteni valóm, reméltem, hogy jól fog elsülni. Örülök, hogy így tettem, mert nagyon pozitív élmény volt, ezt a tapasztalatot senki nem veszi már el tőlem.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás