Nőnap alkalmából Barbie babát csináltak ezekből a sztárokból





Van köztük, akinek még az Oscar-díj is ott van a kezében.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.03.08.
Barbie baba nőnap mattel

Egyedülálló történet vette kezdetét 65 évvel ezelőtt: megszületett és világhódító útjára indult egy baba, amely kislányok millióit bátorította arra, hogy valósítsák meg az álmaikat, merjenek és akarjanak azzá válni, akivé szívünk mélyén szeretnének. 

Fotó: Mattel

Ma sincs ez másképp. Ezt képviseli most is Barbie, akinek idei kerek évfordulója és a nemzetközi nőnap alkalmából a Mattel nyolc kiválasztott női példaképet tisztelt meg saját miniváltozatával. Olyan sztárok vannak köztük, mint Kylie Minogue, Helen Mirren és Shania Twain, akik – az indoklás szerint – inspiráló történeteikkel pozitív módon alakítják a jövőt. 

Teljesen el vagyok ragadtatva a Barbie-mtól. Ez egy óriási bók, amit legmerészebb álmaimban sem tudtam volna elképzelni. Hozzátartozik az életem olyan meghatározó eseményeihez, mint az Oscar-díj és hogy az angol királynő bőrébe bújhattam. Csillagom van a hollywoodi Hírességek bulvárján, és immár saját Barbie-m is van

– büszkélkedett el a Mirrornak Helen Mirren, aki a tavalyi Barbie film narrátora volt.

A róla mintázott baba nemcsak a színésznő kedvenc vörös szőnyeges ruhakölteményét viseli, de még az Oscar-díj miniatűr változata is a kezében van. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás