Aggódik a család: Katalin hercegné nagybátyja jelentkezett a Big Brother új évadába





A család fekete báránya szerepelni fog a valóságshow-ban.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.03.05.
katalin hercegné kínos Big Brother nagybátyja

Megdöbbentő hírek érkeztek Angliából. Miközben Katalin hercegné hetek óta lábadozik komoly hasi műtétje után, addig családtagja – az édesanyja testvére – Gary Goldsmith váratlan lépésre szánta rá magát:  jelentkezett a tavasszal induló brit Celebrity Big Brother valóságshow-ba. A családot érthető okokból zavarja Gary döntése, aggódnak amiatt, hogy a férfi családi titkokat kotyog ki a műsorban. Az efféle aggodalom pedig minden bizonnyal nem segíti Katalin hercegnét a felépülésben.

katalin hercegné, walesi hercegné, kate middleton
A lábadozó Katalin hercegnét kínos helyzetbe hozhatja a nagybátyja Fotó: Metropol

A DailyMail számolt be róla, hogy az 58 éves Gary Goldsmith aláírta a szerződést az ITV főnökeivel, úgyhogy most már biztos, hogy szerepelni fog a műsorban

A család egyik bennfentese árult el részleteket a lap számára arról, hogy reagált Katalin édesanyja és nagyapja a hírre.

Gary azt mondta, hogy Katalin anyja, Carole, és az apjuk, Michael elolvasta a szerződését, és nem örülnek annak, hogy bekerült a a Celebrity Big Brotherbe. Ez felháborította őket. Katalinnak nincs most szüksége erre az új stresszforrásra

– mondta el a lapnak a család egyik közeli ismerőse. A forrásuk szerint Gary kijelentette, hogy nem akar semmi olyat tenni, amivel árthatna Katalinnak vagy a férjének, Vilmos hercegnek.

Úgy tűnik azonban, hogy az üzletemberként dolgozó férfi mindenáron vágyik a népszerűségre, ugyanis már a tavaly is megpróbált jelentkezni egy show-műsorba, de ott pont Katalinra és Vilmosra való tekintettel visszautasították.

Bár az üzletember azt állította, hogy nem akarja kínos helyzetbe hozni az unokahúgát, illetve annak férjét, már a műsor bemutatójában arról beszélt, hogy zajlott az első találkozása Vilmos herceggel, ahogy azt is megjegyezte, hogy ő a leendő királynő rokona. Ha kíváncsi vagy Gary Goldsmith angol nyelvű bemutatkozó videójára, akkor azt itt tudod megtekinteni:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás