Kiszel Tünde dús kebleivel, rendőr szerkóban bilincseli meg a rosszalkodókat - fotó





Ennél szexibb fotót ma már nem látsz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.23.
Kiszel Tünde Donatella szexikon naptár

Kiszel Tünde igazi szexikon, sőt szexistennő. A belevaló férfiak mind megveszik a naptárát, és kiakasztják a hálószobájuk falára. A gyönyörű naptármodell immáron hosszú évtizedek óta hozza lázba a férfiakat szexibbnél szexibb fotóival, mióta pedig felfedezték az internetet, már nemcsak a naptárakból csodálhatjuk Kiszel Tünde bájait, hanem bizony a közösségi média felületein is. 

Kiszel Tünde nem szűnik meg szexikonnak lenni / Fotó: Végh István

Kiszel Tünde híres arról, hogy bárhol képes bevetni a bájait. Nemrégiben Itáliában járt, és olyan gigászi dekoltázst villantott, hogy attól az olaszok majdnem elfelejtettek tésztát főzni. A naptáraira olyan nagy az érdeklődés, hogy rendszeresen után kell nyomtatni, ami persze nem meglepő, ha ilyen szexi képeket tesznek bele. 

Most éppen egy olyan fotót posztolt, amelyen rendőrruhában várja a rosszalkodókat, hogy jól megbüntesse őket. Hatalmas dekoltázsaira nincsenek szavak, s ahogyan a Kádár-kori rendőrautó körül sürög-forog, az igazán lehengerlő. 

Donatella ki akar lépni anyja árnyékából

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Tünde lánya, Donatella saját karriert szeretne. Éppen ezért vállalta el a Dancing with the Stars felkérését, s hamarosan táncolni láthatjuk: 

Nem éreztem még magamat annyira erősnek ehhez a közeghez, meg szerettem volna építeni magamat. Most, hogy már van egy diplomám, úgy gondoltam, belefér. A támadásoktól is tartottam, és tényleg, ez rengeteg munkával jár. Most éreztem magamat annyira erősnek, hogy egy ilyen műsorba belevágjak

– mondta Donatella korábban





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás