Te mit szólnál ehhez? Gianni kisfia filccel firkálta össze az apja kocsiját – Fotó





Gianfranco Máté ugyan még csak most múlt 3 éves, máris buzog benne az alkotási vágy. A művészpalánta a minap a család méregdrága autójának kasznijára álmodott mintákat, és persze fel is rajzolta azokat filccel... Az édesapja büszke rá, de a netes vélemények azért megoszlanak a témában.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.10.09.
Gianni Zita Gianfranco Máté alkotásáról filc

Gianni és Debreczeni Zita modern szülőnek számít, a sztár igyekszik mindent megadni a gyermekeinek annak érdekében, hogy a csemetékből boldog és elégedett felnőttek cseperedjenek. Ez persze igen sok energiát elvesz a szülőktől, de a házaspár ezt egy cseppet sem bánja. 

Gianni
Gianni és Zita nyolc éve vannak együtt, 2017-ben házasodtak össze (Fotó: Szabolcs László)

Küzdelmes volt a gyermekáldás 

Zita és Gianni már a kapcsolatuk elején eldöntötte, hogy szeretne gyerekeket, de sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt két szerelmes tervezte. Mivel természetes úton nem fogant meg a babájuk, lombikprogramba jelentkeztek, ami sem fizikailag, sem érzelmileg nem egy sétagalopp... A sok szenvedés azonban végül meghozta a gyümölcsét, Zita a tizedik beültetés után végre teherbe esett, és kilenc hónap múlva, 2020-ban megszületett az első közös gyermekük, Gianfranco Máté. A páros úszott a boldogságban, így nem volt kérdés, hogy kistestvért is szeretnének. Zita újra teherbe esett, de a tizedik héten elvesztette a babát. A házaspár a szomorkodás helyett újult erővel vágott bele a babaprogramba, a kitartásukat pedig siker koronázta, 2023 márciusában megérkezett Gregorio Ádám is. 

Zita és Gianni úszik a boldogságban (Fotó: Szabolcs László)

Szabadon nevelnek 

Nem ritkaság, hogy azok a szülők, akiknek sokat kellett szenvedniük azért, hogy családban élhessenek, szabadabban nevelik a gyermeküket, engedékenyebbek, mint az átlag. Így vannak ezzel Zitáék is, akik igyekeznek tényleg mindent megadni a kicsiknek, hogy boldog gyermekkoruk legyen. Hogy a fiúknak meddig van mozgásterük, azt jól mutatja, hogy a nagyobbik, Gianfranco Máté simán összefirkálhatja a család sokmilliós kocsijának kaszniját is, ha éppen úgy tartja kedve.... A kisfiú alkotásáról Gianni osztott meg fotót az Instagramon, ahol meghatódva kommentálja a gyermeke művészi hajlamát. „Ez itt egy indián yakkari ez pedig egy cavallo-ló. Imádom!” 

A műről a sztárséf ismerőseinek is meg van a véleményük, van, aki szerint nagyon cuki, más viszont azt írta: 

Úristen! Meghalnék a látványtól! A párom meg tuti röhögne!

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás